Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Melyik lehet a jobb horgászbot...

Melyik lehet a jobb horgászbot? Valakinek tapasztalata vagy véleménye velük kapcsolatban?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

tegnap 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:
59%

A horgászbot választás izlés dolga is, és hát ugy a legjobb választani ha kézbe is tudja venni valaki vásárlás elött! Nem horgásztam a kérdésben szereplö egyik bottal sem, de én a Bull botot választanám inkább.

Nagyobb a dobósúlya 80g mint a másiké, nekem jobban tetszik a nyéltag kialakítása a hosszu parafa résszel és masszivabbnak tünik az orsótartó rész is, a bot gyürüzése is a középső tagon végig két talpas gyürükkel nagyon jó.

Nem akarlak sem rábeszélni sem le beszélni egyikröl sem, a véleményemet írtam csak le.

tegnap 19:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyik method feederezésre van a másik meg általános. Döntsd el te melyik módszert preferálod.
ma 04:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Az is kérdés hol fogod használni.

Dobósúly alapján egyiket sem választanám 60-80 grammosra egy normális feeder kosár se megy.

ma 12:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!