Titeket is zavar ha valaki ápolatlan, gombás lábkörmökkel megy uszodába, gyógyfürdőbe?
Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 06:51
11/21 anonim válasza:
Én széttetovált kosaras vagyok, járok úszni heti kétszer, pont lekakilom, hogy ki mit gondol rólam. Még a nagyapám is tetovált, pedig 82 éves és nem bánta meg.
Ajjaj, most kihúztam a gyufát...
12/21 anonim válasza:
11. Erről annyit, hogy én a tetovált emberek miatt már egyáltalán nem rejtem véka alá a saját egyéniségem, érdeklődési köröm, tudásom, képességeim, még ha nem is tarozik senkire. Bár már előtte is irigykedtek rám, akik véletlenül megtudták, most még többen tudhatják, hogy 8 nyelvet beszélek. Neked mid van? tetoválásod. Nekem mim? nyelvtudásom. ahogy ti felvállaljátok, úgy én is, amim van, és reklámozom. Mert ez divat lett, akkor is, ha nem érdekel senkit. Mert a tetoválás sem érdekel vadidegeneket, mégis mutogatjátok nekik, így én is mutogatom mindenkinek, amim van.
13/21 anonim válasza:
A tetoválás meg a nyelvtudás nem ugyanaz, nyílván a tudás az jó dolog. Minél több nyelvet beszélsz, az annál jobb. A tetoválás meg a tudás nem zárja ki egymást.
14/21 anonim válasza:
13. Nyilván valakinél együtt jár a kettő, nálam nem, és amim van, arra vagyok büszke.
15/21 anonim válasza:
12-es gondolom neked nem voltak barátaid gyerek korodban így aztán a könyvekbe temetkeztél. Nekem mim van? Tetkóm, jó életem, rengeteg haverom, barátom, családom, gyerekem, pénzem, sportban sikereket értem el, és énis beszélek két nyelvet, neked mid van? Nyelvtudásod. Lehet én jobb vagyok mint te? Legalábbis sikeresebb?
16/21 anonim válasza:
A gombától lehet nehéz megszabadulni.
Sok ember küszködik ezzel,mert elég egy kisebb körömsérülés,és megjelenik
a gomba.Nem egyszerű dolog ez,az biztos.
Mondjuk a fürdőkben vannak dolgok amik jobban zavarnak engem is,amiről fentebb már szóltak.
Vannak azért a világban olyan országok Ázsiában ahova tetováltakat közösségi fürdőkbe nem engednek be,azért ezt szögezzük le.Nem mindenkinek jön ez be.
17/21 anonim válasza:
Van olyan ember, akin nincs tetkó? Az elég gáz
18/21 anonim válasza:
Olyan focista biztos nincs,akin nincs.
Nagyon menő.
19/21 anonim válasza:
Nekem még a talpamon is van :)
20/21 anonim válasza:
Japánba kéne menned , és egy fürdőbe bejelentkezni. Biztos értékelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!