Tóban milyen gyorsúszni? Nem zavar, hogy nincs jó látásviszony + víz sem tiszta.
Figyelt kérdés
2018. máj. 6. 03:56
1/1 anonim válasza:
A hullámzást meg kell szokni. Azon az oldalon, ahonnan a hullámok jönnek, jobban el kell fordítanod a fejed levegővételkor. Ha jobban hillámzik, akkor jobb egy oldalon levegőt venni, ahonnan nem jön hullám.
A tájékozódás más, mint medencében. Nem látsz le az aljáig, nincs vezetőcsík. Én meg szoktam nézni, hogy merről süt a nap, ha a cél felé úszom és levegővételkor figyelek, hogy mindig azonos irányból lássam. Akkor nagyon nem tévedek el az iránytól.
Ha sokan úszunk egy helyen, pl. nyíltvízi versenyen a rajt után, akkor mások farvizét meg kell szokni. Vagy ha megy, egy sprint az elején, hogy jó, hullámmentes pozícióba került.
Szeretek nyílt vízben úszni. Szerintem nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!