Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tóban milyen gyorsúszni? Nem...

Tóban milyen gyorsúszni? Nem zavar, hogy nincs jó látásviszony + víz sem tiszta.

Figyelt kérdés
2018. máj. 6. 03:56
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A hullámzást meg kell szokni. Azon az oldalon, ahonnan a hullámok jönnek, jobban el kell fordítanod a fejed levegővételkor. Ha jobban hillámzik, akkor jobb egy oldalon levegőt venni, ahonnan nem jön hullám.

A tájékozódás más, mint medencében. Nem látsz le az aljáig, nincs vezetőcsík. Én meg szoktam nézni, hogy merről süt a nap, ha a cél felé úszom és levegővételkor figyelek, hogy mindig azonos irányból lássam. Akkor nagyon nem tévedek el az iránytól.

Ha sokan úszunk egy helyen, pl. nyíltvízi versenyen a rajt után, akkor mások farvizét meg kell szokni. Vagy ha megy, egy sprint az elején, hogy jó, hullámmentes pozícióba került.

Szeretek nyílt vízben úszni. Szerintem nagyon jó.

2018. máj. 6. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!