Mit tegyek, hogy ne viszkessen a bőröm amikor kijövök a vízből hosszú idő után ? ( rá 1-2 nappal jön elő, és tart legalább 2-3 napig utána). Azon kívűl, hogy viszket és zavar, lehet belőle egyéb probléma ?
Nem feltétlenül ebbe a topikba illik, mert nem versenyszrűen sportolok és azért vagyok a vízben akár órákon keresztül, hanem mert szeretek benne lenni :D
(Kádazás) :D
Télen azért mert jól esik melegben lenni, nyáron meg...kb ugyan azért :D
Legutolsó "rekordom" az 7 óra volt :D
Nagyon szeretek a vízben lazítani és ott tudok a LEGjobban.
Ha kihül, akkor leengedek egy kicsit, és vissza töltöm meleggel.
1 óra minimum, 2-3 ált. ameddig bent vagyok, de párszor volt már 5 is, de afölé nem nagyon.
Igazából legjobban a lábaim (combom és annak belső része ami a leginkább és mindig viszket) és utána az alkarom.
Hetente ez 1 alkalom.
Többször, egymás után nem szoktam.
Lehet ebből vlmi baj ? (azon kívül, hogy kiszárad ? pl ha napra kimegyek, akkor több kárt okoz ? vagy ilyesmi)
Aki versenyszerűen sportol és vízben van, az hogyan oldja meg ?
2-3 óra víz alatt problémát okoz ? Ha igen mit ?
Köszi szépen előre is a válaszokat!
És hajtá magyar úszók és vízilabdázók!! :D
Nem a kérdésre válasz talán, de érdemes előtte lezuhanyoznod, vagy közben is, mielőtt friss vizet engedsz. Csak azért, hogy ne a baktériumaidban ázzál. Ha már tudtad ezt, akkor bocs.
Nyáron vannak, akik a fél napot medencében töltik strandon, abban még vegyszer is van. Ha ők kibírják, te is.
Esetleg még a gyógyfürdőkat javasolnám, ha már úgyis sokat vagy vízben, akkor lehetne egy ilyen előnye is, hogy pluszban jót tesz.
Köszi a választ 1#!
Persze, előtte lezuhanyzok :D
Am nem kibírásról van szó, hanem viszketésről :D
Tehát a vízben kibírom, meg a viszketést is, csak legalább 2-3 napig viszket a comb belsőm minden ilyen kádazás után :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!