Gyorsúszás pár probléma. Mi a megoldás?
Szia!
Én kb 10 éve úszok és 6-7 éve vízilabdázok.
Profi úszó egyáltalán nem vagyok:D
De En saját magam találtam ki és fejlesztettem a technikam:
Levegőnél annyira nem koncentrálok mar, ugye 3as levegő az alap amíg a fejem a vízben van En minden levegőt kifújok ha kezdek elfáradni akkor áttérek a kettesre és közbe valtogatom az oldalt (mert páros és akkor egy oldalt vennem végig a levegőt
De minnel kevesebbszer veszel levegőt egy hossznal (5os 7es levegő) annál gyorsabb Vagy (ált.rovidtavnal)
A lábamat sajna En is ritkán használom mostanában próbálom többször, de az igazából akarat kérdése és ahogy mondtak GYAKORLÁS és hogy a lábtempo alap dologga váljon és egyszer csak észre sem fogod venni hogy használod! :))
Kartempo:így nehéz elmagyarázni, de kinyújtod a karod ugye ,a végén rátehetsz csuklóból utána NEM magad mellett hanem magad alatt húzol!!!!
Ha megnyugtat 6 év után garantáltan jól fogsz úszni heti 2-3 eddzessel.
FÁRADNI MINDENKI ELFÁRAD MEG A VILÁGBAJNOK ÚSZÓK IS EZÉRT SPORT AZ ÚSZÁS!Ezt nem fogod megúszni soha;)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!