Miután fejest ugrunk a vízben,felhoz a víz a felszínre vagy nekünk kell valahogyan felúszni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 12:18
1/8 anonim válasza:
Próbáld ki és rá fogsz jönni. Arra azért ekkora tudással vigyázz, hogy a víz ne legyen befagyva.
3/8 anonim válasza:
Ha csak simán leuúszol a medence aljára, ugyanaz, akkor is ugyanúgy jössz fel.
4/8 anonim válasza:
Attól függ hogyan ugrasz bele.
Ha nem lélegeztél be előtte oxigént akkor ha beleugrasz lent maradsz.
Ha normálisan lélegeztél akkor nem maradsz lent.
Én is gyerekként ezzel szórakoztam. :)
5/8 anonim válasza:
"Ha nem lélegeztél be előtte oxigént akkor ha beleugrasz lent maradsz."
zoxigént? Amit belélegez, az jelentős részben inkább nitrogén... de tök mindegy, nem ettől függ (a tüdő amúgy sem ürül ki teljesen kilégzéskor)
7/8 anonim válasza:
Nem tudom... de a Föld légkörében nem lehetséges magában az oxigén belégzése, szóval tök mindegy.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,idő közben kipróbáltam és igen ha előtte veszek nagy levegőt,egyből feldob a víz és nekem már csak a medence széléig kell kiúsznom:)
2021. aug. 2. 12:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!