Úszásedzésnél mi változik a test külsejét tekintve?
Szasztok! 16 éves gimnazista vagyok, és most suli végeztével, szeretnék elkezdeni úszi egész nyáron. Ezelőtt 10-13 éves koromig úsztam, szóval nem új a placc, de ezzel együtt elkezdett érdekelni a külső változások többszöri edzés után.
Egy héten kb. 3x mennék edzésre, amik 80-90 percesek. Ha a nyáron újra megszeretném a sportot, akkor folytatnám szeptembertől is.
A kérdésemre visszatérve: mi változna rajtam? Külsőre?
Azt tudom hogy a vállat “szélesíti”, és ha valakinek kicsit púposabb a háta, vagy nem húzza ki magát rendesen (ez igaz rám is), akkor azon is segít.
Ezen kívül még mi változik gyakori edzés hatására.
Ha van a hasamnál egy nagyon pici felesleg (külső szemmel nem látszik, ha lenézek én látom), arra van hatással? Nem a kockahasra gondolok itt, hogy az lesz-e úszástól, mert tudom hogy ott is teljesen más van.
Vagy pl. a másik: az arcom egy kicsit kerekebb. Nem dagadt az arcom, csak olyan kicsit kerekebb. Azon esetleg valamit tud változtatni?
Vagy bármi máson?
Sajnálom ha hülye a kérdés, nem tanulok anatómiát, szóval teljesen hülye vagyok ehhez a témához. Ha esetleg valaki tud segíteni, hálás lennék.
Így van.
Gyúrni kell..
Én is úszok gyúrás mellett, ne tudd meg milyen brutál vagyok😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!