Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogyan lehetne úszó testalkatom?

Hogyan lehetne úszó testalkatom?

Figyelt kérdés

Szerintem az úszók néznek ki a sportolók között a legjobban. Nagyon irigy vagyok rájuk. :D Szerintetek mi lehet a titkuk? Oké, hogy úsznak, de mellette mondjuk mennyit kondiznak, ill. milyen diétájuk lehet? Mindenféle értelmes hozzászólást szívesen veszek. :)

Köszi!

18/f

2014. márc. 13. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha sikeres versenyzők testalkát nézzük,akkor oda azok jutnak el,akik alapból rendelkeznek a sporthoz megfelelő testalkattal.Magas,vékony csontú.A diétájuk meg?Az úszó versenyzőknél talán csak a szumó versenyzők esznek többet,de ez sem biztos.Ezek a vékony fószerek a rengeteg edzés miatt háromszorosát is megeszik annak amit egy testépítő tömegelés alatt.Arány szempontjából meg elkezdheted a hollywoodi edzést,ami ilyen optikai tunning edzés a látvány izmokra-váll,hát,csuklya,bicepsz.
2014. márc. 13. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha rengeteget úszol akkor elérheted. Amikor súlyokkal edzenek, akkor náluk körkondi megy, saját testsúllyal és súlyokkal is, nem a súly mérete a lényeg, nem használnak max súlyokat, hanem magas ismétlésszámot és a gyakorlatok között nincs pihenőidő, csak a körök között.
2014. márc. 13. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Gondolom az ilyen Gyurta-félékre gondolsz,nekik ez az életük.

Irtózatosan sokat esznek és edzenek.

2014. márc. 13. 22:33
 4/6 Frontosa ***** válasza:

Súlyzós edzéssel hamar el lehet érni az ő fizikumokat.

Önmagában az úszástól nem leszel izmos, kivéve ha kivételes genetikával rendelkezel. Lásd: Cseh Laci

Üdv,

2014. márc. 14. 11:59
 5/6 anonim ***** válasza:
én már egészen kicsi korom óta úszok rendszeresen. emelette kondizok szintén rendszeresen. tapasztalatom szerint a kondi látszódik meg a legjobban, de persze az úszás sem elhanyagolható. de első ránézésre mindenki azt mondaná, hogy csak kondizok, ami sokszor rossz érzéssel tölt el. a kajálás meg tényleg úgy van mint írták:D
2014. márc. 14. 20:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. :)

Most még egyelőre zsírt égetek, főleg hosszú, alacsony intenzitású futást végzek, illetve odafigyelek arra, hogy mit eszek. Emellett saját testsúlyos edzésbe kezdenék, mivel itt lesz az érettségi időszak meg minden, külön bejárni nem akarok konditerembe, mert pl. csak az utazás 2*fél óra a napomból. Plusz le is vagyok égve egy pöppet, szóval... :D

Azért köszi még egyszer! :)

2014. márc. 15. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!