Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Titeket nem idegesít a Hosszú...

Titeket nem idegesít a Hosszú Katinka hangja?

Figyelt kérdés
Annyira artikulálatlanul beszél, egy kis csitri, tiszta utálatos, annyira nagyra van magával...pedig ez még csak egy EB volt, most nem tudom mit pattog... :S Hol van ez még egy VB-től vagy Olimpiától??
2010. aug. 18. 00:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Ha 1 ember EB-t nyer akkor nem qrvára mindegy h. milyen a hangja?
2010. aug. 18. 21:50
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

Egyik interjújában elmondta, hogy pont abban különbözik a magyar meg az amerikai mentalitás, hogy ott akkor is megdícsérik, ha utolsó lesz. Így megmarad az önbizalma, és legközelebb jobban megy. Ellenben itthon elvárnak dolgokat -és mindenki csalódik ha nem lesz első mondjuk-.

De mire föl várnak el bármit is tőle? Mire föl bírálod te őt? Van bármi közöd ahhoz, hogy ő hogy ad interjút? Ha nem tetszik, akkor nem kell nézni, és kész :)

2010. aug. 22. 20:01
 13/22 anonim válasza:
69%
Szerintem nem tehet róla, hogy ilyen a hangja. Az úszásáért szeressük! Amúgy pedig a magyar úszók között 90%-ban mindegyik jófejnek tűnik.
2010. aug. 24. 09:25
 14/22 anonim válasza:
82%

Sok úszó idegesítően/artikulálatlanul beszél...

De ahogy láttam Katkánál ez nem (csak) Amerika miatt van, hanem már alapból (ha megnézed, hogy a bajaiak hogy beszélnek).

Egyébként meg nem tudom mit kell leszólni, még csak nem is hisztis... (a hangjából meg nem illene következtetni...)

2012. aug. 9. 23:15
 15/22 anonim válasza:
54%
Na most pofázzál! 3szoros világbajnok te idióta!
2013. aug. 7. 08:52
 16/22 anonim válasza:
59%
A kérdező nem az eredményeiért szólta le, hanem a stílusáért. És attól mêg higy valaki bajnok, lehet bírálni. Nem teszi érinthetetlenné a siker...
2015. aug. 20. 13:57
 17/22 anonim válasza:
72%
Azért a hisztis p*csa "kicsit" erős kifejezés. Amúgy kérdező, most mutatta meg milyen erkölcsös (egy 12 milliós szerződést tépett össze az erkölcstelen feltételek miatt.
2016. jan. 6. 22:25
 18/22 anonim ***** válasza:
56%

Na most pampogjál,hogy hisztis p.

Világrekordot állított be,és jelenleg 2 arannyal büszkélkedhet az ország NEKI köszönhetően.

2016. aug. 9. 21:08
 19/22 anonim ***** válasza:
84%
Már 3!
2016. aug. 10. 18:54
 20/22 anonim ***** válasza:
76%

Így van!

És a többiek is...

Olyan büszke vagyok!

2016. aug. 11. 03:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!