Annyira artikulálatlanul beszél, egy kis csitri, tiszta utálatos, annyira nagyra van magával...pedig ez még csak egy EB volt, most nem tudom mit pattog... :S Hol van ez még egy VB-től vagy Olimpiától??
Ha 1 ember EB-t nyer akkor nem qrvára mindegy h. milyen a hangja?
2010. aug. 18. 21:50
12/22 anonim válasza:
Egyik interjújában elmondta, hogy pont abban különbözik a magyar meg az amerikai mentalitás, hogy ott akkor is megdícsérik, ha utolsó lesz. Így megmarad az önbizalma, és legközelebb jobban megy. Ellenben itthon elvárnak dolgokat -és mindenki csalódik ha nem lesz első mondjuk-.
De mire föl várnak el bármit is tőle? Mire föl bírálod te őt? Van bármi közöd ahhoz, hogy ő hogy ad interjút? Ha nem tetszik, akkor nem kell nézni, és kész :)
2010. aug. 22. 20:01
13/22 anonim válasza:
Szerintem nem tehet róla, hogy ilyen a hangja. Az úszásáért szeressük! Amúgy pedig a magyar úszók között 90%-ban mindegyik jófejnek tűnik.
2010. aug. 24. 09:25
14/22 anonim válasza:
Sok úszó idegesítően/artikulálatlanul beszél...
De ahogy láttam Katkánál ez nem (csak) Amerika miatt van, hanem már alapból (ha megnézed, hogy a bajaiak hogy beszélnek).
Egyébként meg nem tudom mit kell leszólni, még csak nem is hisztis... (a hangjából meg nem illene következtetni...)
2012. aug. 9. 23:15
15/22 anonim válasza:
Na most pofázzál! 3szoros világbajnok te idióta!
2013. aug. 7. 08:52
16/22 anonim válasza:
A kérdező nem az eredményeiért szólta le, hanem a stílusáért. És attól mêg higy valaki bajnok, lehet bírálni. Nem teszi érinthetetlenné a siker...
2015. aug. 20. 13:57
17/22 anonim válasza:
Azért a hisztis p*csa "kicsit" erős kifejezés. Amúgy kérdező, most mutatta meg milyen erkölcsös (egy 12 milliós szerződést tépett össze az erkölcstelen feltételek miatt.
2016. jan. 6. 22:25
18/22 anonim válasza:
Na most pampogjál,hogy hisztis p.
Világrekordot állított be,és jelenleg 2 arannyal büszkélkedhet az ország NEKI köszönhetően.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!