Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Titeket nem idegesít, hogy...

Titeket nem idegesít, hogy Murinnyónak mindenre van kifogása?

Figyelt kérdés
Ha nem áll fel a f*sza, akkor is a bíró, a sorsolás a hibás. Kezd elegem lenni belőle. Visca el BARCA!
2011. ápr. 25. 22:25
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Mrolympia

Nem,mer lesz@rom a focit:D

2011. ápr. 25. 22:57
 2/10 kasska ***** válasza:

Nekem Daniel Alvesből van elegem ;)

Hala Madrid!

2011. ápr. 26. 13:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet utálni Mou-t de, portugáliába, angliába és olaszországba bajnok lenni és kupákat nyerni, 2 BL-t lehozni, közel se olyan acélos csapatokkal (lásd most az intert akikkel ugye TRIPLÁZOTT [Kupa, Bajnokság, BL siker]), majd most 2 olyan meccset játszani a Barca ellen, ahol a katalánok összesen rúgtak a találkozókon 1 darab gólt (ilyen nem is tudom, hány éve történt).. Nem is beszélve, hogy az első Real-idényében spanyol kupagyőzelem... és lehetne sorolni... Lehet idegesítő, de Zseni ! Pont.
2011. ápr. 26. 15:50
 4/10 alkesz éva válasza:
49%
Nekem meg a nagyképű divat Barca szurkolókból van elegem,akik ha kikap a csapatuk akkor egyből vergődnek.
2011. ápr. 26. 17:07
 5/10 A kérdező kommentje:

Hát igen, de Guardiola is megnyert mindent az első évében, azért murinnyónak kellett ehhez pár év. És szerintem rohadtul nem csak az eredmény számít.

Utolsó alkesz évának: nem vagyok divatszurkoló, már egypár éve szurkolok a Barcának, nem a bl óta, ellenben a realosokkal akik 2005 körül minden sztárt megvettek, nemvoltak sehol. Te csak maradj az idióta valóvilágnál az ilyen segghülye, szánalmasoknak való mint TE!

2011. ápr. 26. 18:58
 6/10 alkesz éva válasza:
49%
erre inkább nem reagálok
2011. ápr. 26. 19:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, te hol élsz? Guardiola KÉSZ csapatot kapott a kezébe, már ekkor rég össze volt állva az a Messi-Iniesta-Xavi trió. Mourinho ahol megfordul ott bajnokságot jobb esetben BL-t nyert, NEM ÖSSZESZOKOTT CSAPATOKKAL, ő szedi össze őket... Kis túlzással egy Barcát én is elvezetnék... 4-1-2-3 .. és ebből az a 2 irányító Xavi, Iniesta oszt, Messi pedig értékesít középről a szélekre betörve vagy középről indulva mélységből... Ehhez nem kell sok taktikai érzék... Kívülről fújja mindenki. Guardnak kis túlzással semmit se kellett csinálnia sőt. Amióta ő ott van, jöttek a fasza igazolásai. Ibra... totális hülyeség, minek egy magas befejező csatár mikor a Barca taktikájában NINCS KÖZÉPCSATÁR POSZT? A mostaninál sokkal jobb Keitat elküldeni a Citybe??? stb... Betéve tudom a taktikájukat.. ha gondolod részletezem..És Mounak kell pár év? Nézd már meg az akkori Porto keretét és a mostani Barcáét! Nézd meg hol van most az az Inter akikkel tavaly Mou triplázott... Ha a focihoz nem értesz akkor pedig ne írj baromságokat légyszives...
2011. ápr. 26. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
El kell fogadni, egy rossz vesztes... Én néha inkább már jókat derülök, hogy megint milyen nevetséges kifogásai vannak. Múltkor tetszett, hogy nem nyíratta le a füvet a Bernabeuban, holnap akkor térdig érő gazban fognak játszani?
2011. ápr. 26. 20:46
 9/10 A kérdező kommentje:
utolsóelötti, félreértesz, én nem azt mondtam, h rosz edző. Javaslom a kérdés mégegyszeri elolvasását. És 2005ben minden sztár ottvolt mégse nyertek semmit. Akk barcába már nem is kéne edző?! Igen az ibra nagy hülyeség volt, de villa se hozza a tavalyi valenciai formáját. De nonszensz, h szinte murinnyó csatár nélkül áll fel, a gazt nem engedi lenyirni(utolso válaszolo), barcának gyorsulnia kéne, mert akkor megint zakó lesz, legalább x kell.
2011. ápr. 27. 14:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Ugyan... Sokan nem nyírják le meccsek előtt, csak ha egy Real egy Barca ellen teszi azt kiemelik. Te meg be is kajálod ha "Hú ilyet csak a Real csinál..." Grat.
2011. máj. 20. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!