A úszás tényleg csodaszer a hátfájásra?
Nagyon hátfájós vagyok, egy óra sétálás is elég hogy elkezdjen fájni a hátam erősen es utana mar nem is múlik el csak ha vizszintbe leszek.
Voltam házi orvosnal aki úszni küldött de nem tudok meg irt fel fájdalom csillapítót de nem használt. Elmentem reumatologushoz röntgenen minden oke, talpbetétet irt fel szintén nem javult tőle. Viszont ő is mondta az úszást. Es most mar tényleg ra akarom szánni magam es megtanulni, aztán eljárni mert 23 évesen nem normális h ennyire faj.
Valóban jelentős változás várható majd vagy sokat az úszástól se fog javulni? Tapasztalatok?
Hátfájásra, amennyiben szervi baj nincs, minden csodaszer, ami edzi a mély hátizmokat.
Az úszással az a baj, hogy csak átmozgat, így a rendszeres úszás egy tüneti kezelés, de súlyzós edzéssel hosszútávra is rendbe lehet magad rakni. Persze csak ha szervi baj nincs!
A porcok és izmok problémáit nem mutatja ki a röntgen csak az mri.
Menj egy részlegesre majd vissza a cd vel a neurológushoz és ha lokalizálva van a pontos probléma,akkor kezdheted az ahhoz illő gerinctornát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!