Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Vajon mikor lesz újra izgalmas...

Vajon mikor lesz újra izgalmas a Forma-1?

Figyelt kérdés
A Zoli meg a Gabi vajon csak eljátsszák a kalitkában meg a stúdióban, hogy izgalmasak a versenyek, vagy pedig belül ők is fanyalognak? Értem én, fociban Szepesi Gyuri bácsi is lehozott annak idején egy NB1-es meccset úgy, mintha Real-Barcelona lett volna.
2019. ápr. 13. 10:19
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk akkor még a mi focink sem ilyen volt, de a mostani helyzethez akarom viszonyítani.
2019. ápr. 13. 10:20
 2/16 A kérdező kommentje:
Fogunk még valaha izgalmas Grand Prix-ket látni, tele előzésekkel, kiszámíthatatlan erőviszonyokkal?
2019. ápr. 13. 10:23
 3/16 anonim ***** válasza:
Mert mikor volt a forma 1 izgalmas? Amikor Schumi már fél szezonnál bajnok volt? Vagy a 80-as években amikor sokszor a második helyezett is kört kapott? Vagy előtte amikor jó ha 4-5 autó célba ért? Azt aláírom, hogy nincsenek akkora öldöklő bajnoki csaták mint régen, meg nincsenek akkora karakterek mint pl a 80-as években, de ha visszanézel 1-1 versenyt akkor sem volt maga a verseny izgalmasabb, és akkor is mindig volt egy domináns csapat aki sz.rrá verte a mezőnyt.
2019. ápr. 13. 10:46
 4/16 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Inkább elvétve akadt egy-egy jó szezon ritkábban. Az utolsó igazán jó év szerintem 2010-ben volt, esetleg 11-ben. Meg előtte egy pár év, miután a Schumi először visszavonult.
2019. ápr. 13. 11:17
 5/16 anonim ***** válasza:

Jó csak ha érted majd 70 év alatt volt 1-2 jó szezon elvétve akkor feltenni azt a kérdést hogy mikor lesz újra izgalmas az F1 elég butaság, lévén soha nem volt igazán izgalmas. Inkább a mit kéne tenni hogy izgalmas legyen, a megfelelő kérdés. Erre meg szerintem az India concept a válasz:

[link]

2019. ápr. 13. 11:20
 6/16 anonim válasza:
Mikor volt izgalmas? Szerintem soha.
2019. ápr. 13. 11:24
 7/16 anonim ***** válasza:
20%
szertem jó így is. nincs baj vele. Nem feltétlen a futam az izgalom hanem hogy ki nyer , ki hanyadik lesz a végén stb.
2019. ápr. 13. 11:25
 8/16 anonim ***** válasza:
Meg azt is meg lehetne itt kapargatni, hogy melyik motorsport az izgalmas manapság? És ez hol párosul minőséggel is?
2019. ápr. 13. 11:34
 9/16 anonim ***** válasza:

A mostani szezonban lehetnek izgalmak, ha a Ferrari fel tudja venni a kesztyűt.

Ugye Ausztráliában nagy hátrányban voltak, Bahreinben időmérőn söpörtek, de Vettel beállításai nem voltak tökéletesek és hibázott is, Leclerc motorjával meg ugye gond volt és nem sikerült győznie.

Most meg 3 tizedes hátrányban voltak kínában, ami csalódás azoknak, akik izgalmas versenyt, versenyeket akarnak, de várjuk meg a holnapi futamot.

Ha végre valahára össze tudna állni a Ferrari csomagja meg tudná szorítani a Mercedest, akkor izgalmasabb lenne (mint volt 2007-ben, amikor két csapat is egy szinten volt, Ferrari és Mclaren).

Ha a Red Bull kijavítja a kaszni hibáit és aerodinamikailag olyan erősek lesznek, mint például tavaly, akkor van bőven esélyük hosszabb távon felzárkózni(talán még ebben az évben), emellett a Honda is feljövőben van.

Viszont Gasly eddig nem hozza Verstappen szintjét, de még van ideje(vagy ha nem kapja el a ritmust leváltják).

Egyébként a Red Bull kasznijáról jó visszajelzést fogunk kapni a monacoi nagydíjon(arról, hogy milyen állapotban van, mennyire sikerült kijavítani a problémákat), tavaly ennek köszönhetően nyert Ricciardo.

Tehát a Ferrari reméljük meg tudja oldani a problémáit időben, hogy idén legyen esélyük.

Elcsépelt szöveg, de tényleg hosszú a szezon, viszont a Red Bullt legkorábban csak jövőre érzem úgy, hogy beleszólhatnak a dolgokba.

A Renault most próbál stabil 4. lenni, meglátjuk mit érnek el.

A Mclaren pedig a Renault erőforrástól függ egyrészt.

Ők 2021-től lehetnek potenciális kihívók.

2019. ápr. 13. 13:55
 10/16 A kérdező kommentje:
Én ezeket értem, és úgy legyen. De az izgalmaknak az sem használt, hogy Vettel sokat hibázott az elmúlt években meg műszaki hibái is adódtak, ezzel meg rengeteg pontot elhullajtott. Mintha nem is 4-szeres világbajnok lenne, néha úgy vezet. Így meg persze, hogy a Mercedes díszkísérete lett a mezőny és a hátukat figyelik már 5 éve. Pedig a múlt évben már elég erősnek tűnt a Ferrari, és egy szép küzdelem alakulhatott volna ki az utolsó versenyig. A Red Bull még tényleg nem az igazi.
2019. ápr. 13. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!