Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Vip gold szektorba focimeccsen...

Vip gold szektorba focimeccsen milyen ruhaba illik emnni?

Figyelt kérdés

#Fradi #meccs #Vip gold
2019. febr. 20. 11:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Én egyszer voltam, igaz télen már hideg időszakban. Egy szebb, farmernadrágba voltam, ünneplősebb cipő (elegáns barna szín), kötött pulcsi, alatta egy farmer ing, + téli kabát...Felesleges szerintem túlöltözni, én a cég által voltam ahol dolgozok, és ott voltak a partnereink vezérigazgatói is, mégse lógtam ki a sorból.
2019. febr. 20. 21:24
 2/2 anonim ***** válasza:

A NER egyenruhával szerintem nem lehet mellélőni, drága farmer és ing, rá sportzakó vagy pufimellény, a lábadra minőségi bőrcipő vagy akár valami limitált szériás sportcipő. Karóra is legyen mindenképp, de ha nincs pénzed egy komolyabb darabra, akkor ezt okosan ki lehet kerülni egy okosórával, ami ugye legfeljebb 150 egy iWatch-ért, de egy Galaxy vagy Fitbit is lehet feleannyiért.

Ha csak az öledbe hullott a jegy valakitől, és nem tervezel ismerkedni, akkor pedig tök mindegy, hiszen senkit nem fogsz érdekelni.

2019. febr. 21. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!