Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Focimeccsen hely?!

Focimeccsen hely?!

Figyelt kérdés

Biztosan furcsa a kerdes de nem tudom kihez fordulhatnek. Szeretnem meglepni a ferjem a szuletesnapjan, evek ota vagyik a kedvenc csapata meccsere Olaszorszagba. Tegnap veletlenul kiszurtam hogy egy nagy meccs pont akkor lesz es gyorsan lecsaptam ket jegyre....

Es nagyon gaz vagyok de most vettem eszre hogy nem a hazai szektorba vettem jegyet......

Tehat bocs az iszonyu szoke kerdesert, de megprobaljam kicserelni (rafizetessel nyilvan), vagy le fogja sz.rni es ennek ellenere elvezheto lesz szamara az esemeny?

Koszi a segitseget minden hozzaertotol!

2018. jan. 7. 23:40
 1/1 anonim válasza:

Szerintem biztos élvezni fogja, de mondjuk vendég szektorban nem lenne előnyös a hazai csapat mezét viselni, mert az ott lévő szurkolók nem tolerálnák.

Egyébként melyik 2 csapat játszik?

2018. jan. 8. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!