Lányok ti szeretitek az F1-et? Az, aki nem szereti ne írjon légyszi.
Én imádom, és borzasztóan bánt, amikor a Hungaroringen vannak, én pedig nem lehetek ott... :( Bár tv-ből sem rosszabb nézni..(L) 2008-tól folyamatosan nézem. El sem tudnám képzelni, h kihagynék egy futamot is...
Annyira a szívemhez nőtt!!!! Többen is mondják, h az nem lányoknak való...De hát kit érdekel. Nemde?
Van aki rendszeresen nézi? Ki a kedvenc? És miért?
Normális válaszokat kérek.
f1arena.hu
Lehet h most ezt nme fogjátok elhinni de én 3-4 éves korom óta néztem az F1-t apával! Igazi Fanatikus idén lettem! Schumiért rajongom! Azért mert abban az emberben van kitartás akaraterő és ÖNBIZALOM!!! Nekem nincs nagyon ömbizalmam! Sajnos! De törekszem! Most voltam 5.-es és az osztálbl a lányok közül én vagyok csak F1 rajongó! Van 1-2 fiú aki szereti de az igazi fanatikus én vagyon! nme voltam mg sajonosa ringen de megfogattam ha törik ha szakad jövőre ott drukkolok Schuminak!
Kedvenc F1-es oldm: www.f1forum.co.hu
11/L
Szia:-)Én már 10 éve nézek meg minden futamot!!!Semmilyen programot nem tervezek a Forma-1-es hétvégékre:)Kimi volt a kedvencem (bár még mindig ő,mert követem a pályafutását),de mintha picit jobb lenne így nézni,hogy nem szurkolok senkinek.Mert Kiminek sem jött mindig,minden össze,ezért most nincs miért izgulni futam alatt,viszont,ha látok egy szép előzést,egy kipördülést,akkor látom értelmét a dolognak:)Én is apával kezdtem nézni és nagyon megimádtam:)És a lányoknak ugyanúgy való:)További jó szurkolást:)
Kitti, 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!