Lányok ti szeretitek az F1-et? Az, aki nem szereti ne írjon légyszi.
Én imádom, és borzasztóan bánt, amikor a Hungaroringen vannak, én pedig nem lehetek ott... :( Bár tv-ből sem rosszabb nézni..(L) 2008-tól folyamatosan nézem. El sem tudnám képzelni, h kihagynék egy futamot is...
Annyira a szívemhez nőtt!!!! Többen is mondják, h az nem lányoknak való...De hát kit érdekel. Nemde?
Van aki rendszeresen nézi? Ki a kedvenc? És miért?
Normális válaszokat kérek.
f1arena.hu
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
-20:21- Figyelj! Azért írtam ki, hogy az ne válaszoljon, aki nem szereti, mert van olyan értelmetlen ember, aki direkt" ideír,-közbe meg azt sem tudja miről van szó- hogy így,úgy F1.... :( Ezt már unom!! Ha csípelődni akarsz, akkor ne írj légyszíves.
De ennek ellenére köszönöm..!
Én nagyon szeretem,2007 óta. Tavaly volt szerencsém ki menni,és remélem idén is sikerül elmennem. A kedvencem: Alonso és Kubica :) Alons egyszer 1 fél méterre állt tőlem,Kubicával pedig kezet fogtam :)
És neked Kedves Kérdező? :)
Nekem sajnos még nem volt szerencsém egyhez sem! :((
Hamilton a kedvencem, nagyon szeretem!!!! :)
Köszi a válaszokat.
20:16 :
Ja, ezt nem is tudtam :D
Akkor kezdtem nézni, amikor a nagy csaták mentek még anno Shumacher és Villeneuve között, 1997-ben. Utóbbinak drukkoltam :) Aztán lassan megszerettem Schumachert is, ahogy megismertem, és azóta MS szurkoló vagyok. :)
Szimpatikus még Massa és Hamilton is.
A mostani futamok halál unalmasak, egyre rosszabb irányba megy az f1. Olyan futamot akarok látni, mint amilyen 2006 Brazília volt!! 24/L
uccsó vagyok... nem lányoknak való, ez hülyeség, szerintem teljesen felesleges igy kategorizálni a sportokat, imádom a forma 1et, focit, a hokiról meg már ne is beszéljünk :DD
élőben sajna még nem voltam, de mki, aki már volt f1 versenyen , azt mondja, jobb a tv, ugy látsz is vmit :)) persze azért nagy álmom válna valóra, ha kijutnék egyre és találkoznék valamennyi pilótával :):P
Most miért nem lányoknak való??!!!! :O
LÁNYOKAT KÉRDEZTEM, de kösz a komikat a fiúknak is ....
Nekem úgy volt,hogy a 2007-es Európa Nagydíj volt,amikor Alonso éppen napozott,és nagyon vicces volt + nagyon ügyesnek tűnt,azóta szurkolok neki :)
Van egy csomó cuccom: táska,nyaklánc,poszter,zászló minden és tavaly kint is voltam a pályán,nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!