Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ti mit csinálnátok ezzel az...

Ti mit csinálnátok ezzel az emberrel?

Figyelt kérdés

2 éve járok már lassan terembe, és először fordult ilyen eset elő. Sorozat végén felkeltem a géptől, mert az előző helyen hagytam a kulacsomat. Ez nem volt több 5mp-nél. Megyek vissza, erre látom, hogy egy gyerek lazán félredobja a törölközőmet és leül edzeni. Mondom neki, lenne még 2 sorozatom. Erre, ő ezt márpedig befejezi.

Azóta is látom, rendszeresen flegma, nem is köszön pl., mintha csak neki lenne még joga felháborodni. Mit csináljak? Én nem azért járok terembe, hogy feszkó legyen meg kerülgessek másokat.

2017. máj. 22. 16:44
 1/3 Cortez70 ***** válasza:
Szard le, vannak ilyen gyökerek.
2017. máj. 22. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:

ne foglalkozz vele!A munkahelyemen utálnak, mert "én lettem a vezérigazgató helyettes"...pedig csak arról van szó, hogy én visszamerek pofázni neki, ha valami nem tetszik.Na mindegy, a lényeg, hogy ne foglalkozz vele.(ezt csak azért mondtam, hogy az élet más területén is vannak ilyenek.)

Én néha idegesíteném...:D

Úgy szeretem nézni, amikor valaki ideges(Persze, neked ettől még nem kell.Csak ha kedved kapsz rá):D

2017. máj. 22. 19:01
 3/3 anonim ***** válasza:

2.: Mások idegesítése rossz tulajdonság.:

Kétféle ember van, aki sohasem fog odaütni és aki egyszer odaüt valamivel.

Az a baj, hogy csak kísérletes úton tesztelhető 100%-osan.

A terem üzemeltetőjével kellene beszélni, hogy függesszék ki, hogy hogyan illik viselkedni egy edzőteremben.

Ha ez megvan (mármint van ilyen házirend), küldd oda az illetőt, olvassa el.

2017. máj. 28. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!