Ti mit csinálnátok ezzel az emberrel a helyemben?
Van egy munkatársam aki egy 22 éves fiú észre vettem már az elején,hogy nem stimmel vele valami..na de egy közeli ismerősön jóban volt vele így gondoltam csak nem olyan mint amilyenek gondoltam.Na de most összekellett dolgoznom vele a munkahelyen ès nagyon durvákat beszólt..én segítettem neki,hogy könnyebb legyen neki ès nem azt mondta,hogy köszönöm hanem mèg akkor is beszólt elèg durván,de a legjobb az volt hogy ő nekem mondott valami,hogy elromlott a gép ès várjak egy picit..a közvetlen feletesem meg jött megnézzni és mèg fölháborodva mondja nekem,hogy èn honnan vettem,hogy rossz a gép mondom neki: én nem mondtam ilyet,hanem nekem is a fiú mondta,erre elkezdi,hogy a fiú azt mondta neki hogy én mondtam,hogy rossz a gép :) mondtam is neki,hogy miért hazudgál a 'főnőknek" ő meg elkezdi,hogy ő nem azt mondta neki..(na mindegy) utánna még volt egy pár beszólása amit úgymond meglepet,mert nem ezt vártam.+Minden nap elvitteti magát 2km a munkahelyről,hogy előbb felszálljon a buszra,de már természetesnek veszi..eleinte szívesen elvittem,de most már nem. Az esika legrosszabbul,hogy kb én vagyok a legrendesebb vele bent és senkivel nem mer így beszélni, mint ma vvelem.Utálom,az olyan embereket akik azzal szemben lesznek szemetek akik kedvesek hozzájuk.. Meg tiszta lassan dolgozzik és mást hord le.
Ti mit tennétek a helyemben,ha mégegyszer az lenne mondjuk mint ma?
"Minden nap elvitteti magát 2km a munkahelyről,hogy előbb felszálljon a buszra,de már természetesnek veszi..eleinte szívesen elvittem,de most már nem."
Először is, normális vagy?
Mi a halálért kedveskedsz egy ilyen emberrel? Ne cseszd már el a saját napjaid, csak azzal legyél kedves aki megérdemli.
A helyedben én azt tenném, hogy rohadtul nem segítenék és nem lennék vele kedves, csak közömbös, ezek után egyáltalán nem érdekelne mit mondd. Ha beszól pedig veszekednék vele, ugyanúgy beszólnék.
Te vagy a buta, hogy ilyen emberrel ilyen kedves vagy és törődsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!