Mit csinálnátok egy kiütött emberrel?
Hogy ha házi buli van, és van pár ember aki nagyon kiütötte magát körülbelül ilyen detox szinten vannak, akkor mit csináljunk velük hogy ha nem akarjuk detoxba küldeni őket de nem is akarunk nagyon foglalkozni velük?
Gondolok most arra, hogy hova dobjuk milyen pózba állítsuk be hogy ne fulladjon meg a saját hányásába meg ilyenek?
Szerintem.... fogalkozzatok velük!
Válaszolok, de azért nagyon gonosz ez a kérdés. Mert ugye minek hívod el házibuliba, ha még annyira sem tartod, hogyha szarul van gondoskodj róla? Én ezt nem értem. Az én társaságomban ez hozzátartozik egy bulihoz, ha valaki kikészül, akkor gondoskodunk róla. Bármelyikünk kerülhet olyan helyzetbe, h elveti a sulykot, és nekem se esne jól, ha berúgdosnának a sarokba, és szarnának rám. :S
A stabil oldalfekvés tényleg jó, meg a hánytatás is, de igazából meg lehet előzni a kidőlést.
Oda kell figyelni, hogy mindenki egyen valamit, ne üres gyomorra igyon. Legyen az asztalon sima innivaló is, alkoholmentes, és rávenni mindenkit, hogy igyon rendes italt is, ezzel nem csak a kidőlést lehet megelőzni, hanem a másnaposságot is, ha körübelül annyi vizet fogyaszt az illető, mint piát!
Ha valaki mégis kikészül, akkor tényleg meg kell hánytatni, van aki ettől egészen kijózanodik, van aki kidől, na akkor lehet lefektetni szépen. Ha nem dől ki legyen otthon kávé, és igyon meg egy lityó vizet is, ha tetszik, ha nem sec-pec rendbe jön...
Kb. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!