Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek ki a tehetségesebb...

Szerintetek ki a tehetségesebb F1 pilóta csapatonként lebontva?

Figyelt kérdés

Szerintem:

Mercedes: Hamilton

Ferrari: Vettel

Williams: Bottas

Red Bull: Ricciardo

Force India: Hülkenberg

Lotus: Maldonado (Tudom ezzel valószínűleg senki se fog egyet érteni velem. Sok hülyeséget csinál Maldonaldo, de viszont pokoli gyors)

Torro Rosso: Sainz

Sauber: Nasr

McLaren: Button (Alonso is messze a mezőny egyik legjobb pilótája, de Button-t egy kicsivel tehetségesebbnek tartom)

Manor: Rossi

2015. szept. 29. 19:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azért Grosjean jó pilóta, idén szerezhetett volna több pontot is, de Maldonado is jó párszor kiesett, amúgy Grosjean formailag idén abszolút csúcsközeli, nem mondanám, hogy ebből a szempontból ez egy gyenge éve, '13-ba ért meg, most van azon a szinten, mint akkor, csak gyengébb a járgány. Tényleg nem Maldonado szurker vagyok, és én se mondom, hogy F1 szinten közepesnél jobb pilóta, de azért sokan úgy lehúzzák mintha egy Ide szintű versenyző lenne, közben meg emberek, egy futamgyőztesről van szó, azért aki legyőzi az egész mezőnyt, káoszfutam nélkül, egy nem kiemelkedően jó autóval, az nem lehet rossz pilóta. Oké, 2009-be is láttunk olyat, hogy Fisichella majdnem futamgyőztes lett egy Force Indiaval, ami akkoriba sokkal gyengébb autó volt, de ő se egy olyan rossz pilóta, Maldonado szintet szerintem üti, ami F1-es szinten kb. egy közepes. Szóval szerintem túl lehúzzátok van neki gyorsasága, jól is vezet, tehetséges, F1-es szinten nem kiemelkedő, de jó és képes jó eredményeket elérni, GP2-es győzelme ellen mondjuk szólhat az is, hogy nem volt már fiatal, de akkor is ott is nyert, itt is nyert már futamot, nem túl erős autókkal lett már pontszerző, úgyhogy nem olyan rossz ő. Én inkább úgy mondanám, hogy a gyorsasága, a vezetési tudása az F1-es szinten még megállná a helyét, de a versenyintelligenciája, meg amiket mondtál, és amikbe egyébként teljesen igazad van, abból a szempontból el kéne küldeni innen, de marha gyorsan.
2015. okt. 8. 00:46
 12/12 anonim ***** válasza:
*a Fisichella-sat még azért hoztam fel, mert arra akartam kihozni, hogy tehát biztos, hogy jól jött ki a futamon a lépés, ahogy az egyik válaszoló is írja a gumikavarodást, és azért tudott előre kerülni, de akkor is, Forma 1-be futamot nyerni az elég szép. Ez a kettő egy hasonló helyzet lehetett (én ugye nem láttam a Maldonado-s futamot) de szerintem hasonlóan középszerű pilóták mindketten, akik néha villannak egy jobb teljesítménnyel, de alapvetően egy jó kocsiba is elszürkülnek, nagy vonalakba Kovalainen is ilyen volt. De azért azt a szintet hozzák, szóval nem lehet mindent a kavarodásra fogni, segített nekik, de ők az hogy tudtak vele élni, az mutatja a tehetségüket. A rossz pilóta ilyennel sose tudna élni, és másodperceket kapna a csapattársától is, Fisico vagy Maldonado meg a tehetséges csapattársaiknak is néha-néha a szintjükön teljesítenek.
2015. okt. 8. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!