12 éves vagyok, szerintetek lehetek még Forma 1-es pilóta?
Figyelt kérdés
Számit tapasztalatnak ha már 2x gokartoztam és mindig az enyém volt a leggyorsabb kör?2014. okt. 15. 14:41
1/7 anonim válasza:
Akik most F1-autókban ülnek, azok vagy pénzzel jutottak be, vagy 12 évesen már gokart bajnokságban voltak.
Vagyis, vagy pénz vagy nagy tehetség kell. És az nem tehetség hogy kétszer ültél már gokartban.
2/7 anonim válasza:
eleve az, hogy magyar vagy kizáró ok.
3/7 anonim válasza:
Lehetetlen, kivétel ha milliárdos vagy
4/7 anonim válasza:
Sajnos Kiss Pál Tamásnak sem sikerül :/
5/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Mert hogy a pénzen múlik, vagy szponzor kell, de nem akár milyen. Pl. ott van Alonso-Santander, vagy Maldonado- PDVSA
Egyébként az f1-es pilóták már egészen kicsi koruktól gokartoznak, országos vagy világbajnoki szinten, ja jól tudom Vettel már 3 éves korábban nyomta a gokartot.
Nem hinném hogy a közeljövőben lesz magyar versenyző.
6/7 anonim válasza:
Alonso se 12 évesen kezdte: [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Na mindegy, jobb ha lemondok róla.Kösz a kommenteket
2014. okt. 22. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!