Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » 12 éves vagyok, szerintetek...

12 éves vagyok, szerintetek lehetek még Forma 1-es pilóta?

Figyelt kérdés
Számit tapasztalatnak ha már 2x gokartoztam és mindig az enyém volt a leggyorsabb kör?

2014. okt. 15. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Akik most F1-autókban ülnek, azok vagy pénzzel jutottak be, vagy 12 évesen már gokart bajnokságban voltak.

Vagyis, vagy pénz vagy nagy tehetség kell. És az nem tehetség hogy kétszer ültél már gokartban.

2014. okt. 15. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
eleve az, hogy magyar vagy kizáró ok.
2014. okt. 15. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Lehetetlen, kivétel ha milliárdos vagy
2014. okt. 16. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos Kiss Pál Tamásnak sem sikerül :/
2014. okt. 16. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Mert hogy a pénzen múlik, vagy szponzor kell, de nem akár milyen. Pl. ott van Alonso-Santander, vagy Maldonado- PDVSA

Egyébként az f1-es pilóták már egészen kicsi koruktól gokartoznak, országos vagy világbajnoki szinten, ja jól tudom Vettel már 3 éves korábban nyomta a gokartot.

Nem hinném hogy a közeljövőben lesz magyar versenyző.

2014. okt. 16. 22:35
 6/7 anonim válasza:
Alonso se 12 évesen kezdte: [link]
2014. okt. 21. 17:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Na mindegy, jobb ha lemondok róla.Kösz a kommenteket
2014. okt. 22. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!