Lehetek jó pilóta, ha tériszonyom van?
ez érdekes dolog (nekem is tériszonyom van) ... szóval haver sárkányrepülő, és mondta, hogy mikor a háztetőjüket csinálta az áccsal, akkor qrvára tériszonya volt a tetőn ... a sárkányon pedig semmi ... de ennél jobb, hogy szívességből felvitte az ácsot - akinek ugye nincs tériszonya -, és ahogy kb 10 méter magasra kerültek az ács ütni kezdte a hátát, hogy azonnal szálljanak le
szóval lehetsz pilóta :)
Elvileg lehetsz. Egyszer olvastam egy sztorit, ahol kiképző pilóta katapultált, és utána az ejtőernyőn érezte magát legrosszabbul mert tériszonya van.
De itt is leírja egy pilóta:
Kezeld.
Apró lépésekkel, küzd le a tériszonyodat.
Kettő évig koptattam egy vitorlázórepülő ülését (aztán anyagi és egyéb okok miatt átmenetileg abba kellett hagynom). Nagy álmom volt régen, hogy utasszállítókat vezessek. Ma már annak is örülnék, ha újra vezethetnék vitorlázót-esetleg megcsinálnám a motoros szakszót.
És hogy miért írtam le mindezt? Mert a szobafestőlétrán már remegni szokott a térdem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!