Massa vagy Alonso a jobb? Miért?
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 10:40
11/23 anonim válasza:
szerintem alonso a jobb, és ezt szeretném tényekkel is alátámasztani, ha abban megtudunk egyezni, hogy a forma 1 közvetlen közelében tavékenykedőket elismerjük szakembereknek, akkor nem lesznek ellenvetések azzal kapcsolatban, amit most leírok, 1. is nézzük ugyebár mindketten a ferrariban /amit csak úgy zárójelben jegyzek meg, ki nem állhatok/ ülnek alonso évi fizetése kb 3 szorosa de lehet hogy többszöröse massáénak nos ugyebár ha én lennék a munkáltató, akkor nem fizetnék az egyiknek többször0÷sen többet, ha nem tartanám jobbnak, továbbá, amikor alonso a 2. vb címét szerezte, akkor schumi massával voltak a ferrariban és massa abban az évben igencsak kikapott schumitól, viszont alonso schumit is legyőzte, és még lehetne a sort folytatni...
12/23 anonim válasza:
szerintem Alonso fejben mindenképpen jobb, Massa hajlamos befordulni, nyerhetne sokszor, de fejben niincs ott
13/23 anonim válasza:
Egyértelműen Alonso. Massa mindig másodhegedűs volt és nem is lehetett volna első számú pilóta a csapatnál, mert ő nem vezető egyéniség.
14/23 anonim válasza:
Alonso jobb,precizebb,figyelmesebb,jobban kihasznalja az autojat,(pl. Sepang,addig nyomta mig odafosott,de sajnos nem ért célba.) mint Massa.Massa nem elég erélyes és nem meri úgy taposni,de azért ő is jó.
15/23 anonim 

válasza:

Az nem minden, hogy ki hogy meri taposni.
Én várok a véleményalkotással, mert jelenleg is Massa vezeti a VB-t. Azt hittem, hogy Raikkonen odaveri minden egyes futamon, amikor Ferraris lett, azt nem így történt.
Vannak mélypontjai a srácnak kétségtelen, de okozott már számomra meglepetést.
16/23 anonim 

válasza:

Alonso klasszisokkal jobb... Ezt idén is bizonyítja és egész pályafutása során bizonyította, hogy ő a mezőny egyik legnagyobb ásza(talán hamilton és vettel ér még fel vele, nameg schumi, de ő most nem mérvadó)
17/23 anonim 

válasza:

Fujjjjjjjjjjjjjj alonso!!!!!!
Minek jött a ferrarihoz?
Maradt volna a seggén a renaultnál!!!!
Az pont a nagy pofájának való!
MASSA FOREVER!!!!!
18/23 anonim válasza:
hogy érted hogy nem mindegy hogy ki hogy meri taposni?nézd csak meg Hamilton mit csinált Kínában...agresszív volt taposta és mi volt az eredmény?...mindenkit lehagyott és szépen második lett...
19/23 anonim 

válasza:

Úgy értem, ahogyan 97-ben is metörtént Alonsóval kanadában, hogy anyira erőltette a dolgot, h a végén nem maradt gumija. Szóval kell tudni taktikázni, és időmként spórolni az autóval. De ha nem érted miről beszélek, akkor itt egy videó, talán így világos lesz. www.youtube.com/watch?v=nRJwZu5Qqio
20/23 anonim 

válasza:

Bocsánat! A 97 2007 akart lenni.
Ja és időnként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!