Massa vagy Alonso a jobb? Miért?
Érdekes kérdés, de erre majd idén kapunk csak választ, amikor már a felénél tartunk.
Alapjában véve Alonsó lehetne a favorit, de Raikkonennél is ezt várták, amikor a csapattársa lett. Sokat tanult Massa az elmúlt években, és nem merném kijelenteni, hogy rosszabb lenne Alonsónál. Raikkonennek sikerült 2007-ben lassan behozni massát, és végül Ő lett a bajnok. Most Alonsón a sor, csak annyi a különbség, hogy Massa is kihagyott fél évet, aminek köszönhetően nem biztos, hogy 100%-os.
Szóval a fenti szófosásom lényege, hogy nem mernék fogadni ebben a kérdésben.
igenigen nekemis ők ketten a favoritok, de Alonsot azért jobban szeretem:D
hát hogy ki a jobb.... nehéz kérdés mert mind2en nagyszerű pilóták,akik borzasztóan tehetségesek.
Én persze Alonso mellett tenném le a voksom mert számomra ő az a bizonyos 'legjobb'.
Demajd idén kiderül hogy ki is a jobb...
Abu Dhabiban megtudjuk a kérdésedre a választ :Dvagymár elötte...
Kicsit OFF,de valahogy az az érzésem,nem sokáig lesznek jó viszonyban ők ketten.Nagyon hasonló a habitusuk:mindketten hirtelen haragúak,sértődékenyek,csak az első helyet tartják eredménynek,hajlamosak élesen bírálni a másikat (akár csapattársukat is) - a Ferrarinál amúgy is mindíg sarkallatos kérdés a "pilótasorrend".Ez előbb-utóbb feszültséget fog szülni,bármelyikük is legyen jobb pozícióban a VB cím hajszolása közben.
Ebből a szempontból talán Alonso a jobb.Massán jobban látszik,hogy a legapróbb dologokat is a szívére veszi és ez kihat a teljesítményére.
Szerintem Massa a jobb. Tavaly hajszál híján élte túl a hungaroring időmérőjét, most meg hajszállal maradt le a dobogó felső fokától. Szerintem Massa 200%-os!
Erről jut eszembe, van egy kedvenc videóm Massáról meg Alonsoról :)
http://www.youtube.com/watch?v=XWRvhA0YPgY
Massa mint egy kiskakas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!