Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Még kijuthatunk a foci EB-re?...

Még kijuthatunk a foci EB-re? Milyen forgatókönyv ehhez az ideális?

Figyelt kérdés
Kiket kell megvernie a magyar válogatottnak, és azoknak a meccseken amin nem játszunk, mik lennének a legjobb eredményei?
2015. szept. 7. 22:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Jön még a Feröer és megyünk Görögbe ha minden igaz. (Nem biztos hogy ilyen sorrendben) A legjobb az lenne természetesen ha mindkettőt megnyernénk. A románok ma ikszeltek, ez nekik tán kudarc a görögök ellen. Az a gond hogy harmadikok vagyunk így nem csak rajtunk múlik már. A görögök jó lenne ha pontot rabolnának az északírektől. A románok még a finnekkel és feröerrel játszanak, szerintem mindkettőt behúzzák. Ha Görögországban nem nyerünk, akkor maradunk harmadikok. Ha meg tudjuk szerezni a három pontot, akkor szerintem a második hely meg van. Úgy érzem Románia behúzza a csoportot, az írek meg bukni fognak még egyszer.
2015. szept. 7. 23:06
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Nem. A play-offson simán lemosnak minket -.-
2015. szept. 7. 23:48
 3/3 anonim ***** válasza:
54%

Így már nehéz lesz. Mindkét meccset meg kell nyernünk (Athénban görögöket verni), és reménykedni, hogy a románok vagy az északírek elbuknak a Feröer-szigetek meg Finnország ellen. Nem kimondottan szanszos ez.

A pótselejtező meg sorsolásfüggő, de nehezen tudom elképzelni, hogy a magyar válogatott ezzel a játékkal bárki ellen továbbmenne. Képzeljük el a párosítást mondjuk a hollandokat lemosó törökökkel, Ukrajnával, Horvátországgal vagy Oroszországgal. Felejtős.

2015. szept. 8. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!