(szia) Gokartversenyző vagyok, célom az F1-be jutás (tudom, hogy már előre leírják, hogy esélytelen) de hallottam, hogy néhány ember szokott felvenni videóra ahogy versneyzik (? )
Figyelt kérdés
Gokart versenyző vagyok, az első évemben az Országos bajnokságban második lettem úgy, hogy nem is volt tapasztalatom. Voltam többször is pole pozícióban.
Nagyon szeretném megvalósítani, a szüleim is támogatják.
Aki tud segíteni megköszönném! :)
2015. márc. 18. 20:57
21/37 A kérdező kommentje:
nemtom kiről beszélsz, hogy Gokartom se volt, de írj rá arra az emberre, és rám. Más a profil.
2015. márc. 24. 16:54
22/37 A kérdező kommentje:
De ha akarod, akkor töltök fel videót!
2015. márc. 24. 16:56
23/37 anonim válasza:
Pofátlannak kell lenned, szponzorokra rámenni, cégekre, pénzre. Ha tehetség van, már csak talpraesettség és sok sok edzés és gyakorlás kell hozzá. Amiket leírtál az jó, kevés ilyen elszánt van. Remélem, hogy összejön!
24/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást, és a kommentet! :)
2015. ápr. 1. 21:30
25/37 anonim válasza:
Először is fontos lenne tudni, hogy hány éves vagy, milyen kategóriát mentél, (gondolom Rotax Max vagy a Junior vagy Micromax) utána elkezdeni gondolkodni, hogy mi lenne a végső cél. Pár éve én is így álltam még hozzá, de mára már a F1 csak egy álom maradt és el kell fogadnom, hogy már az is eredmény lenne ha a Gokarton túl lépnék mert ennyi pénzzel ez nem ezekbe az országokba való sport. Sajnos az F1-nek nem is kell Magyarország, Szlovákia, Románia stb...nekik a gazdagabb országok kellenek, mivel ez az egész egy nagy biznisz.
26/37 anonim válasza:
A negatív kommentekkel ne törődj,csak irigykednek. Sajnos Magyarországon tényleg nagyon kevés esély van arra,hogy valakiből F1-es pilóta legyen. Nekem is voltak ilyen álmaim. Az a pénz,amit ez igényelne egy élet alatt nem lehet megszerezni. Ha nagy szerencséd van,akkor találsz valami jó szponzort,aki segít. De még ígyis nagyon nehéz feljutni. Sok sikert a karrieredhez! :)
27/37 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2015. aug. 3. 12:34
28/37 anonim válasza:
irigykedni? mire te sügér? ha valóban olyan nagy tehetség lenne a srác, már régen lennének szponzorai és benne lenne egy utánpótlás nevelő programban és nem ezen a szutykos oldalon "álmodozna"... na de nem baj, majd mikor pár év múlva 50ért gürizik közmunkán rájön hogy álmodozás helyett inkább tanult volna. :D
29/37 anonim válasza:
Na figyi hallod megint irígykedik xD. Mindegy. Látom ennyire értesz az autósporthoz utolsó válaszoló. Milyen szponzor Magyarországon? Itt a focit nyomják, és azt hiszed az első éve után utánpótlás programba veszik? :D Mindegy én beszéltem a gyerekkel privátban, és elég jól megy, előző versenyén voltam is. Attól, hogy te egy gyökér vagy nem kell itt sírnod xd
30/37 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, te inkább foglalkozz tovább a gyerekkel akkor, mert az utolsó előttinek igaza van...nemzetközi szinten elég sokat tettünk le az asztalra, az eb-n is sikerült a csapatnak jó eredményt elérni mégse tartunk sehol....amikor 5 éves voltam és kezdtem gokartozni akkor volt az az álmom, hogy f1-be kerüljek most 17 vagyok és annyi a kulönbség, hogy már nem országos bajnokin indulok hanem EBn mentünk a csapattal és ebből nincs feljebb mert több 100 ezer €-ról van szó jobb esetben is ahhoz, hogy formaautózni menjen valaki. Szóval ne altassátok szegény csávót itt azzal, hogy van esélye az f1-be kerülni, mert ha lenne, akkor KPT-t már benyomták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!