Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » (szia) Gokartversenyző vagyok,...

(szia) Gokartversenyző vagyok, célom az F1-be jutás (tudom, hogy már előre leírják, hogy esélytelen) de hallottam, hogy néhány ember szokott felvenni videóra ahogy versneyzik (? )

Figyelt kérdés

Gokart versenyző vagyok, az első évemben az Országos bajnokságban második lettem úgy, hogy nem is volt tapasztalatom. Voltam többször is pole pozícióban.

Nagyon szeretném megvalósítani, a szüleim is támogatják.

Aki tud segíteni megköszönném! :)

2015. márc. 18. 20:57
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Mindenki tudott normálisan válaszolni, csak te nem!
2015. márc. 19. 19:19
 12/37 anonim válasza:
tök normálisan válaszoltam... és ha ez az álmod nem jön össze, már pedig sanszos hogy nem fog, 5 év múlva egy érettségivel a zsebedben (ha megszerzed) legalább nem a munkanélküliek számát növelnéd, hanem eltudnál menni dolgozni. a versenyzés meg megmaradna hobbinak.
2015. márc. 19. 20:21
 13/37 A kérdező kommentje:
Én lefogok érettségizni.
2015. márc. 19. 20:48
 14/37 anonim válasza:
Fölösleges vergődnöd kérdező, a 9-nek igaza van. Az esély, hogy bejuss az F1-be, még a lottó 5-nél is jóval kisebb. Ha már ennyire szereted az autókat, akkor elmehetnél autószerelőnek. Tényleg többet érnél vele, mint hiú vágyálmok kergetésével.
2015. márc. 21. 11:16
 15/37 A kérdező kommentje:
Nem fogom feladni akkor sem.
2015. márc. 21. 13:37
 16/37 anonim ***** válasza:
27%
Most komolyan azt akarod fel venni és elküldeni a red bullnak hogy lábbal hajtós dömperrel zúzol a kertben? :DDDD
2015. márc. 23. 12:09
 17/37 A kérdező kommentje:

Milyen kertben te gyökér?

Országos bajnokságban vagyok, meg közép Európaiban!!!

Ilyen nyomorékokat, istenem....

2015. márc. 23. 16:51
 18/37 A kérdező kommentje:

Utána nézhetsz neten!

CEE Gokart (Az a közép-Európai)

2015. márc. 23. 16:55
 19/37 anonim ***** válasza:
12%
Jah persze én meg Barack Obama vagyok :D Olyan szánalmas vagy. Múltkor még gokartod se volt most meg egyből bajnoki második :D Gyorsan fejlődsz... Legalábbis ami a hazudozást illeti :P
2015. márc. 24. 08:12
 20/37 A kérdező kommentje:

Hát ha Barack Obamanak képzeled maga,d sürgősen keress fel egy orvost.

Szegény ember......

2015. márc. 24. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!