Melyik a nehezebb autósport a formula 1 vagy a rally?
Figyelt kérdés
Szerintem a rally nehezebb, hiszen az f1-ben jóformán laboratóriumi körülmények között mennek a versenyzők (lásd.: tökéletes út, előremelegített gumik, stb.) addig a rallyban természetesek a versenykörülmények, nincs ennyire leszabályozva. Több fajta hatás éri mind az autókat mind a versenyzőket. A formula 1-ben egy jó, erős autóval rajt után rááll a versenyző az ideális ívre és onnantól kezdve el van döntve a verseny.
Nektek mi a véleményetek?
2014. dec. 25. 08:06
11/11 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de szerintem mindenképpen az F1 a nehezebb. Tudom, hogy rallyban csúszósabb, keskenyebb, hosszabb utakon mennek, de sokan elfelejtik azt, hogy egy F1-es autó fényévekkel gyorsabb egy rally autónál, a fizikai képességeket nagyságrendekkel jobban igénybe veszi. Ráadásul a rallyban van navigátor, ami nagyon megkönnyíti a versenyző dolgát, és ott nem kell a többi versenyzőre figyelni, az F1-ben 300 fölött kell néha egyszerre 2 másik autóra figyelni. Amit a kérdés alatt leírtál, az enyhén szólva kukás. Ha van nehezebb az F1-nél, akkor az az Isle of Man TT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!