A rally tényleg a szegények és a buták sportja?
Indulj ki abból, hogy sokkal olcsóbb mint a foci. Tehát valószínűleg igen, tényleg szegények és buták sportja.
nem tudok ennél ironikusabb lenni.
De helyesen írni se tudsz.
Azt próbálta elmondani, hogy pont nem a buták, és a szegények sportja...
Eleve mi az hogy szegények/buták sportja? Milyen baromság már ez a skatulyázás is?
Nincs hülyéknek való sport, én ilyennek tartom a focit mert nem bírom, de értelmiségiek is vannak hobbi futballisták között, nincs olyan hogy értelmiségi sport vagy szegények/buták sportja.
Jó, én is mondom néha hogy a kocogás nem egy szellemi sport (de nagyon jól tudom, hogy csomó értelmiségi ember jár kocogni) én ezt inkább utalásként mondom olyanoknak, akiknek kellene valami komplexebb, fejlesztőbb hatású edzés is.
De egy edzést/sportot legfeljebb az anyagi költségei alapján lehet beskatulyázni. Minden technikai sport drága.. nyilvánvaló, hogy nem rallyzhat akárki. De gazdag ember is focizhat, holott kb. semmi pénz nem kell hozzá.
Meg a szurkolótábor, az is olyan, hogy intelligenciához semmi köze. Küzdősportot és footballt kedvelők között is vannak nagyon értelmes és elég sötét emberek is. Maguk a sportolók között is.
Ilyen hülye beskatulyázásokat nem kell komolyan venni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!