Nos az lenne a lényeg, hogy minden féle edzés nélkül 12,84Mp-et futottam 100m-en. Azt mondta a tesitanárom h ez egész jó, és próbáljak meg komolyan foglalkozni a dologgal. És a véleményeteket szeretném kérdezni hogy ez szereintetek is jó-e, és hogy megérné foglalkozni vele? Amugy kb fél éve elkezdtem focizni, ott próbálom kihasználni a gyorsaságot, de ugye oda más is kell :)
Egy baj van ezzel a sportal hogy itt van ez a jamaicai csávó 9:69 es idővel és nem tudnak a nyomába érni
én nem azt mondom hogy legyél maximalista és le akard őt hagyni , csak ha céltalanul hülyeség bármibe is belekezdeni
kicsit offoltam ,bocsi
2009. dec. 27. 21:02
2/11 anonim válasza:
9,58-nál jár már tudomásom szerint Bolt. 12,84 ígéretesnek tűnik, hobbiszinten -ha élvezed- én csinálnám a helyedben valami helyi futóklubban. de hogy ebből megélni lehet-e? nem hinném...
2009. dec. 27. 21:19
3/11 anonim válasza:
Én 15 évesen 12,5-öt futottam 100-on. Tesitanárom olimpikon volt ő tanácsolta, hogy foglalkozzak vele komolyan, de nem tettem. Az igazsághoz tartozik hogy hosszú távon is jó voltam 1500-3000 m-en futottam többet, országos döntőbe is jutottam. Fociztam így külön futásra soha nem edzettem. Én megbántam, hogy nem vettem komolyan a futást.
2009. dec. 27. 21:42
4/11 anonim válasza:
Próbáld ki, aztán ha nem tetszik abba lehet hagyni. Egyébként ha meg se próbálod, akkor később már lehet már sajnálni fogod.
2009. dec. 28. 12:22
5/11 anonim válasza:
Szerintem a gyorsaságod inkább a fociban kamatoztasd :)
A futás szerintem sokkal unalmasabb és fele akkora móka :D
Tehát: szerintem focizz inkább figyelj a labdakezelésre egy ilyen gyorsasággal jó játékos lehetsz...
Sok sikert!!!
2009. dec. 30. 00:52
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az utolsónak üzenném, hogy megteszek mindent, de sok minden kell még a focihoz am szerintem nekem nincs meg :):/
2009. dec. 30. 17:05
7/11 anonim válasza:
szerintem ,próbáld inkább a futást,ha szorgalmas vagy,annak idején én is tehetséges voltam csak lusta,nem vetem komolyan a tesitanáromat,bár a focihoz kevesebb ész kell és több benne a pénz....
2010. jan. 1. 21:05
8/11 anonim válasza:
Ne törödj semmivel......csak vágj bele tűz ki a célt!!"győzni".......én is igy tettem és teszek igaz nem ebben a sportban...
2010. jan. 22. 18:16
9/11 anonim válasza:
Szerintem foglakozz vele.
2010. febr. 6. 21:41
10/11 anonim válasza:
különbenis ha ilyen jók az eredményeid akkor csak jobb lehet hiszen akik ott vannak az olimpián futók azok szted hogy kezdték?!!!rögtön az olimpián hát nem!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!