Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megéri-e gyúrni? Mi az előnye...

Megéri-e gyúrni? Mi az előnye és hátránya?

Figyelt kérdés

Régebben gyúrtam, aminek az eredményét most vettem észre, mikor leálltam vele, de akkor azért csináltam mert jóba voltam egy csajjal, és hát nah... tetszeni akartam neki, de hogy nemjött össze a dolog így leálltam a dologgal.

Mostanában ismét fontolgatom hogy elkezdem újra, de ha elkezdem akk úgyakarom hogy ne vesszen kárba mint a legutóbbi, de őszintén nemtom hogy mi a haszna...

Azontúl hogy nehezebb tárgyakat is feltudok emelni, mi a haszna egy kigyúrt testnek? Miért jobb az, mint pl. egy kockatest(olyan test, ami egésznap a gépelőtt van)?

2011. okt. 14. 15:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

mert a mozgás egészséges,a nagyobb izomzatnak több tápanyagra van szüksége,ezért nem leszel hajlamos az elhizásra,fittebb vagy,reggelente könybeben kelsz,a szexuális életed jobb lesz,agyilag is sokkal éberebb vagy

És ennek a tetejébe,még jól is nézel ki,van egy célod amiért küzdesz,és önbizalmat ad ha látod a tükörben a változást.

2011. okt. 14. 16:02
 2/16 A kérdező kommentje:

a szexuális életet hogy tudja javítani? (ami mellesleg nincs)

És hogy érted azt hogy: "anyagilag éberebb leszek" ?

2011. okt. 14. 16:07
 3/16 anonim ***** válasza:
6%

Én sem tudom mi a haszna, nekem pl. nem tetszik, sportolni és mozogni lehet anélkül is, hogy dagadó muszlikat gyúrnál magadra és utána úgy vonulgatsz az utcán, mint akinek a hóna alatt óriási kinövés van.

A lányok felének bejön, a másik felének nem, döntsd el, hogy akarod-e, és ha nem, akkor is találsz magadhoz valót.

2011. okt. 14. 16:08
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát ilyen hozzáállással nem éri meg. Nem tudod hogy mi haszna? oké, akkor ne csináld. Csaj miatt pedig értelmetlen belekezdeni.
2011. okt. 14. 16:27
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Évajuli:látszik ,hogy semmit nem tudsz a testépitésről,és téves elképzeléseid vannak az edzéssel kapcsolatban

Nem úgy megy ám,hogy az ember lemegy a terembe 3* és akkora lesz mint egy vaddisznó.. lehet mértéket is tartani egyébként,lehet szálkásitani is,és minden testtájra edzeni,hogy ne legyen az embernek kurv@nagy bicepsze a lötytedt melléhez meg hasához,mert az ilyen tényleg izléstelen.

De egy izléses,arányos,egészséges izomzattól nem jár úgy az ember,mintha a hóna alá szorult volna a dinnye,és hidd el ,a nőknek is tetszik.. persze aki lusta megmozdulni,az mindig azzal fogja nyugtatni magát,hogy a nők undorodnak a szép férfi testektől,epdig elárulom,nem.:D

2011. okt. 14. 16:30
 6/16 anonim ***** válasza:

OFF

dilisnyuszi olvastad a múltkori e-mailt?

2011. okt. 14. 16:37
 7/16 anonim ***** válasza:
igen, nagyon nagyon rendes vagy :) majd este írok
2011. okt. 14. 16:41
 8/16 anonim ***** válasza:

16:30

Nem azt írtam, hogy löttyedt legyen, sporttal, tornával is lehet szép és arányos test, ha nincs kedve gyúrni. Tudom, hogy sok nőnek tetszik a szép izmos férfitest, de soknak nem, van aki pl, a mackós alkatot szereti.

2011. okt. 14. 16:43
 9/16 anonim ***** válasza:
mondjuk én soha nem fogom megérteni, hogy miért tetszik valakinek a "mackós" (zsíros??) testalkat. Az oké, hogy tetszik neki valaki, aki így néz ki, de hogy kifejezetten ez az alkat legyen az ideálja.... hát...
2011. okt. 14. 17:37
 10/16 anonim ***** válasza:
Különbözőek vagyunk, a férfiak is más-más alkatot kedvelnek, van aki a kis cickót, van aki a nagyot, van aki a vékony nőt, de volt egy munkatársam aki azt mondta, hogy 100 kg alatti nőt nem szívesen ölelne. :-))))))))
2011. okt. 14. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!