Szerintetek ez a fehérje megéri az árát és jó minőségű?
nem.
ezeket ált ipari felhasználásra szánják, és nem ilyen formában fogyasztásra. nincs benne se emésztést segítő enzim se semmi más, és még arra sincs garancia hogy nem a 40 százalékos változatot kapod, mivel jól láthatóan a matricát az eladó gyártotta rá...
ezek ipari cuccok nem testépítésre valók. egyébként meg én is ettem egy ilyet, edzőtárs rendelt vagy 10 kilót mert akkor ingyenes volt a posta, egyet megkaptam...
tapasztalat:
1: az íze olyan mint a hányásnak amit kihánytál majd megint megetted
2: olyan frankón oldódik vízben vagy tejben mint az olaj, gyak shakerben alig készíthető el
3: akármit keversz hozzá akkor is hányás íze van
4: ennyit se ér mint amennyiért árulják
ált a 40%-os változatot szokták olcsón megvenni és újrazacskózni vagy csak ragasztanak rá egy matricát, aztán mérd ki hogy mit kaptál...
újszülöttnek minden vicc új:)
felmész pl body.builder webshoppba és megnézed hogy épp mi milyen árban megy. van mindenhez leírás, tejsavó környékén keresgess és ha van olyan amit a pénztálcád enged akkor vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!