Megéri-e gyúrni? Mi az előnye és hátránya?
Régebben gyúrtam, aminek az eredményét most vettem észre, mikor leálltam vele, de akkor azért csináltam mert jóba voltam egy csajjal, és hát nah... tetszeni akartam neki, de hogy nemjött össze a dolog így leálltam a dologgal.
Mostanában ismét fontolgatom hogy elkezdem újra, de ha elkezdem akk úgyakarom hogy ne vesszen kárba mint a legutóbbi, de őszintén nemtom hogy mi a haszna...
Azontúl hogy nehezebb tárgyakat is feltudok emelni, mi a haszna egy kigyúrt testnek? Miért jobb az, mint pl. egy kockatest(olyan test, ami egésznap a gépelőtt van)?
Nem anyagilag, hanem agyilag. :)
A szexuális életedet meg úgy tudja befolyásolni, hogy pl. a tesztoszteronszinted és az állóképesség megnő.
És, hogy mi haszna egy kigyúrt testnek? Mi haszna egy zsírmalac testnek?
Kicsit késve, de még csak most láttam a kérdésed..
A válaszom erre az: "Hogy tiszteljenek"!
Én is még csak most jöttem rá.. Már vagy fél éve nem voltam edzőterembe, pedig nekünk van, és ingyen is, közel is lenne, de úgy voltam vele, minek?! Egyszerűbb csak ülni, és kockulni. (és szórakoztatóbb is.)
Viszont a mai nap döbbentem rá, hogy mennyire lenéznek engem. Nem vagyok kövér, a magasságomhoz képest teljesen átlagos, és mellesleg izomzat is maradt rajtam, mióta nem edzettem.(heti 4 edzés.) Viszont a mai nap annyi megaláztatás, és beszólás ért engem, hogy elhatároztam hogy bizony mostmár folytatom, és nem hagyom abba! Igenis bánom hogy akkor abbahagytam, hisz ha nem teszem, már talán "Kigyúrt állat" lennék. Noha csak most döbbentem rá, folytatni fogom, és nem hagyom abba, hogy igenis én is megkapjam azt a tiszteletet, ami minden embernek kijár.
Na meg persze személyes okok miatt is folytatom, mint pl. a csajok. :D
Szerintem tedd te is ezt, nem kell kigyúrt állatnak lennek, sőt porokat sem kell venned ahhoz, hogy elérd a kívánt formát.
Hosszúra sikerült ezt leírnom, de köszi, ha elolvastad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!