Miért lett ilyen unalmas a Formula-1?
Schumacher idejében is lecsökkent a nézettség és most Vettel idejében is.
Nekem mindenképpen Vettel miatt unalmas már kívülről fújom a német himnuszt..
Alonsot se bírom de remélem hogy ő lesz a világbajnok(tudom kevés az esély) mert már rossz nézni ahogy Vettel a mutató újával hadonászok.
Én azon gondolkodom, hogy többet F1-et sem nézek ebbben az évben, mert ez az év már kuka. Eddig minden futamot és időmérőedzést néztem, de a Red Bull teljesen elcseszte az F1-et, nincs értelme nézni.
Egyébként a Red Bull azért lett ilyen erős az évek alatt, mert megszerezték Newey-t, aki mindig ki tud valamit találni hogy jobb legyen az autó, és az egész csapat nagyon jól együtt működik, és szerintem ez kell ahhoz, hogy egy VB autót tudjanak építeni, na meg kell azért oda olyan pilóta is, aki tudja hozni az első helyeket (jelen esetben ez Vettel).
Na meg persze a szabályok abszolút nekik kedveznek, ha nem lennének az autók ennyire leszabályozva, a Red Bull sehol nem lenne.
Schumacher idejében is max csak 2003 volt szoros.Az olyan év volt mint a tavalyi.
A Red Bull 2004-ben vásárolta fel a Jaguart. Szerződtettek egy csomó mérnököt köztük Neweyt. 4 évig a középmezőnyben csatáztak aztán 2009-ben jöttek a nagy szabályváltoztatások.Ennek köszönhetően 2009-ben már a konstruktőri vb második helyén végeztek.2010-től aztán mindent visznek.Jövőre jönnek az új motorok talán több csapatnak is lesz esélye.
Vettelt nem lehet hibáztatni, azért mert nyer, mindenki nyerni akar. A többieket lehet kritizálni, hogy miért nem teljesítenek jobban. Alonso hozza a maximumot úgymond, mert szinte mindig a második helyen van, de azért a többiek elég gyengusok sokszor....
Vettel minden idők egyik legtehetségesebb vb bajnoka..
Azért ez elég nagy hülyeség én legfeljebb Webbert tartom ”gyengének” mert olyan kocsija van minz Vettelnek még sem éra nyomába se. Meg Massa is Alonso mindig második őt meg a dobogó közelébe sem látni..
Azért Hamiltont vagy Kimit nem mondanám gyengének, nincs jó kocsijuk hogy lehetnének egy Mercedessel vagy egy Lotussal elsők ?
Webber teljesítménye viszont gáz.
Én nem nézek F1-et, de ahverok panaszkodtak már rá.
Szerintem a titok nyitja a túl sok szabályban van, ami megszabja, hogy minden kocsi, hogy nézzen ki, miket tudjon stb...
Erre haverom válasza az volt, hogy a gazdagabb csapatok mindig nyernének.
Én kontráztam:
Akkor azt szabják meg, hogy mennyit költhet a csapat, ne azt hogy mit hogy csináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!