1/12 anonim válasza:
Hamilton - bírom a stílusát és küzdését!
2/12 anonim válasza:
Button -> szimpatikus, és egyben a mezőny egyik legtehetségesebb, legstabilabb pilótája
3/12 anonim válasza:
Hamilton--> tehetséges és elsőre szimpatikus lett nekem...
akk kezdtem el nézni és követni az F1 mikor ő bekerült, előtte nem volt kinek szurkolnom...
4/12 anonim válasza:
Kimi Räikkönen, mert brutális tempóra képes és csöndben végzi a munkáját, nem hangoztatja hány százalékon kellett teljesítenie.
5/12 anonim válasza:
Hamilton, a vezetési stílusa jön be nekem, a stílusa, és a hihetetlen győzni akarása miatt nekem Hamilton THE BEST!
6/12 anonim válasza:
Raikkönen, mert szeretem a stílusát. Lényegretörő.
Illetve Alonso, mert szeretem ahogy küzd, mindent megtesz, és soha nem adja fel.
8/12 anonim válasza:
Sebastian Vettel--> Mindenáron nyerni akar,egy körön nagyon gyors nem véletlenül 3-szoros világbajnok!
9/12 anonim válasza:
Vettel CSAK NEWEYNAK köszönheti a három vb címét.. ;)
10/12 El Greco válasza:
De azért Chtistian Hornert és Dietrich Mateschichet se felejtsd ki!:)
Amúgy nekem Felipe Massa-Szeretném,ha vb-t nyetne végre,és szeretem azt benne,hogy minden versenyen alázattal teszi a dolgát,segít Alonsónak.Pedig ha csak egyszer enhedné a csapat versenyezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!