Szerintetek melyik csapatok a legesélyesebbek a 2013as super bowl végjátékra?
Afcből :Texans vagy Pats
Nfc ből :Hááát 49ers,GB, DE KI TUDJA A 12 RÁJÁTSZÁSBA JUTÓ CSAPATBÓL akárki lehet.
Ezt nagyon nehéz megjósolni. A playoff-ban tényleg bármi megtörténhet. Az alapszakaszbeli teljesítmény alapján nálam a Texans a befutó az AFC-ből. Brutális defense J.J. Watt-tal az élen plusz elképesztően hatékony futójáték Arian Foster-rel, és megbízható passzjáték Matt Schaub-bal meg Andre Johnsonnal. Ez a legjobban összerakott csapat jelenleg az nfl-ben szerintem. Sok lábon állnak, nem 1-1 játékos jó vagy rossz teljesítményén múlik a siker náluk.
NFC-ből nehéz kérdés, hogy ki lesz ott. Mondanám a Falcons-t, de nagyon könnyű volt a sorsolásuk. Szerintem a rájátszásban elbuknak. Mondanám a 49ers-t, de ott meg irányítóprobléma van folyamatosan, így szerintem ők sem nyerők. Esélyesnek tartok egy Packers döntőbejutást, ha Rodgers újra a tavalyi formájába lendül. Az a baj hogy nincs futójátékuk és a védelem sem túl acélos, sok yardot engednek.
A Bears nagyon kérdéses. Cutler egyszer jól játszik, egyszer förtelmesen. Hiába jó a defense, ez így kevés lesz.
NFC-ből nagyon nehéz kiemelni egy csapatot mint a döntő egyik résztvevőjét. Nagyon kétarcúak a csapatok. Szerintem az NFC-ben nagy meglepetés várható. Akár még a Seahawks is odaérhet a végére. :D Bár újonc irányítóval kétlem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!