Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek tudok találni a...

Szerintetek tudok találni a nagyon komoly gyűjteményemre vevét?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy el szeretném adni a komoly DVD (Formula-autósport) gyűjteményemet. Jó egy évtizedig gyűjtöttem, de már fél éve nem teszem (változott az érdeklődési köröm), ezért arra gondoltam eladnám alakinek, aki szintén komoly autósport gyűjtő, és vigyázna az én kincseimre. Összesen 1300 DVD-ről van szó, 1976-ig összes F-1-es verseny, összes GP2, WSR, F-2 verseny,nagyon sok F-3, Formula Nippon, majdnem az összes IndyCar, ChampCar, és még rengeteg kevésbé ismert kategória, és néhány igazi ritkaság is (pl 1950-ből a brit és az USA(Indianapolis) F-1-es futamok). (van összesített excel-táblám) Én olyan 300.000 forintot kérnék az egészért (no meg ígéretet,hogy jó helyre kerü), ami elsőre soknak tűnhet, de én kb 1 milliót költöttem erre az egészre az elmúlt 10 évben. Szerintetek van érteme a vaterára kitenni? Találok erre vevőt? Mert nekem az eladási ár borsosnak tűnik, de valójában ez egy páratlan gyűjtemény,és sokkal többet ér darabonként beszerezva.

2013. jan. 29. 10:47
1 2 3
 1/25 poet1 válasza:
100%
Megér egy próbát,majd eldől,megéri e nekik is. Van aki a Garfield magazin elmúlt húsz-harminc évét árulta 40ezerért
2013. jan. 29. 11:41
 2/25 anonim ***** válasza:

Ezek eredeti DVD-k vagy másoltak?? Mert ha eredeti akkor én először olyan helyen próbálkoznék ahol foglalkoznak a forma 1-el. Különböző szervezetek, cégeknek ajánlanám fel. Ha ez nem jön be, akkor jöhetnek az aukciósházak, ahol esetleg foglalkoznak ilyenekkel.(PL: autó aukciósház)

Vaterára is felteheted de nem hiszem hogy fogsz találni olyan embert aki kifizet ennyi pénzt. Talán úgy könnyebben el tudod adni ha darabra adod..De így meg elképzelhető hogy sok megmarad a nyakadon.

2013. jan. 29. 11:41
 3/25 A kérdező kommentje:
Ezek Tv-ből felvett, és lemezre kiírt versenyek, tehát nem eredetiek. Darabonként nem szeretném eladni, mert ez így egész. Attól,hogy el akarom adni, nem azt jelenti, hogy nem köt hozzáérzelmi szál. Fájna a szívem darabokra szedni....
2013. jan. 29. 11:47
 4/25 anonim ***** válasza:
43%
gyakorlatilag értéktelen a mai világba, ahol ennyire elterjedt a letöltés :S
2013. jan. 29. 20:55
 5/25 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de tévéből felvett másolt videókért senki nem fog 300 ezret kiadni.

Főleg hogy ma már bárki letudja tölteni ingyen.

2013. jan. 29. 21:01
 6/25 anonim ***** válasza:
62%
Kizárt, mert egy fillért nem ér az egész. A netemmel ezeket lehúzom pár nap alatt. Minek adnák ki érte egy kisebb vagyont. Egy 6-7 évvel ezelőtt talán külön-külön el lehetett volna adogatni, de ma már ez értéktelen.
2013. jan. 29. 21:15
 7/25 anonim ***** válasza:
62%
Két ezer forintot nem fognak adni az egészért, nem hogy háromszáz ezret!lol
2013. jan. 30. 02:25
 8/25 anonim ***** válasza:
44%
Hm.. nem biztos.. Vannak nagyon nagy rajongók, akik gyűjtenek ilyeneket és bizony a gyűjtők elég szép összegeket kiadnak ezekért. Lehet, hogy fent van neten, de nem biztos, hogy minden a másik meg, hogy nem mindenki letöltő párti. Én megpróbálnám, szerintem érdemes felrakni! Nem mondom, hogy biztos megveszik, de elképzelhető.
2013. jan. 30. 09:44
 9/25 anonim ***** válasza:
62%

# 8

Ezeknek legalább a fele már youtubeon is fent van, a másik felét meg le lehet húzni erre specializálódott oldalakról. Ezért senki nem fog 300 ezret kifizetni. Még csak 3000 ft-ot se nagyon. Szerintem tedd fel vaterára 1 forintról aztán viszik amennyiért viszik.

2013. jan. 30. 10:05
 10/25 anonim ***** válasza:

Persze You Tube is jó, ha érdekel a dolog, de ha igazi rajongó vagy, gyűjtő, akkor nem fogja onnan letölteni, ami ki tudja milyen minőségben van fent.

Az árat én is drágának tartom, de bizony az ilyen gyűjteménynek van értéke és ritka is. Miért rakná fel 1 Ft-ért, annyiért nem fogja eladni. Ha ennyit szeretne érte kapni akkor felesleges 1 Ft kérni érte. Egyébként én adtam el Ebay-en egyedi dolgot és megkaptam érte a kívánt értéket.

2013. jan. 30. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!