Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek tudok találni a...

Szerintetek tudok találni a nagyon komoly gyűjteményemre vevét?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy el szeretném adni a komoly DVD (Formula-autósport) gyűjteményemet. Jó egy évtizedig gyűjtöttem, de már fél éve nem teszem (változott az érdeklődési köröm), ezért arra gondoltam eladnám alakinek, aki szintén komoly autósport gyűjtő, és vigyázna az én kincseimre. Összesen 1300 DVD-ről van szó, 1976-ig összes F-1-es verseny, összes GP2, WSR, F-2 verseny,nagyon sok F-3, Formula Nippon, majdnem az összes IndyCar, ChampCar, és még rengeteg kevésbé ismert kategória, és néhány igazi ritkaság is (pl 1950-ből a brit és az USA(Indianapolis) F-1-es futamok). (van összesített excel-táblám) Én olyan 300.000 forintot kérnék az egészért (no meg ígéretet,hogy jó helyre kerü), ami elsőre soknak tűnhet, de én kb 1 milliót költöttem erre az egészre az elmúlt 10 évben. Szerintetek van érteme a vaterára kitenni? Találok erre vevőt? Mert nekem az eladási ár borsosnak tűnik, de valójában ez egy páratlan gyűjtemény,és sokkal többet ér darabonként beszerezva.

2013. jan. 29. 10:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
62%
pff.. a gyűjtők nem adnának semmit ilyen tévéből felvettekért, 300ezret pláne nem, ennyierővel ebből élne mindenki leszedi netről és gyakorlatilag korlátlan példányszámba kitudja írni és adná el 300ezerért
2013. jan. 30. 11:47
 12/25 anonim ***** válasza:
Én is mondtam, hogy a 300 000 Ft sok. De igazából nem tudom mi a baj azzal, hogy megpróbálja eladni a gyűjteményét? Max. nem fogják megvenni, de azért még meglehet próbálni. A net tele van ilyen dolgokkal és hihetetlen, hogy egyes dolgokra milyen keresett van. Egy igazi rajongó egy 1300 DVD-s dologra igenis rákattan, még ha nem is eredeti DVD. Én pl. műkorcsolya fan vagyok és ha találnék egy olyan vételt, hogy 1960-as évektől az összes EB, VB és olimpiáról lenne 1300 DVD, mégha tvről felvett is, engem igenis érdekelne. Soha nem lehet tudni, hogy más mit gyűjt, mennyi pénzt áldozz rá. Csak meg kell találni a megfelelő vevőt.
2013. jan. 30. 12:26
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

" ha igazi rajongó vagy, gyűjtő, akkor nem fogja onnan letölteni, ami ki tudja milyen minőségben van fent. "

Egy igazi rajongó csakis eredetiben venne dolgokat. Semmivel sem jobb vagy rosszabb a Youtube mint a Tv-ből felvett felvételek.

Nem gond az hogy a kérdező el akarja adni a gyűjteményét, de túl sokat kér érte. De próbálkozhat legfeljebb nem adja el, ha nem tetszik az ár amit adnának érte.

2013. jan. 30. 12:32
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen ha megtalálható egyáltalán az adott dolog DVD-n. Mert én hiába venném meg az 1960-es műkorcsolya EB DVD-t ilyet egyszerűen nem árulnak.

De mondjátok már meg miért baj ha megpróbálja eladni? Én nem akarok veszekedni, nekem tökmindegy, hogy a kérdező eladja vagy nem. Szerintem ez egy érdekes dolog meglehet próbálni eladni, nem tudom hol a gond ezzel..

2013. jan. 30. 13:39
 15/25 anonim ***** válasza:
46%

Te most komolyan ennyire retard vagy? Itt senki nem mondta hogy ne próbálja meg csak veled ellentétben a kérdésre válaszoltunk. Azt kérdezte hogy el tudja-e majd adni 300 kilóért a gyűjteményét. Egyértelmű hogy nem. megpróbálni meg lehet de senkinek se fog kelleni a válság közepén 300 000 forintért az amit két napa alatt le lehet húzni a netről. Sem egy igai gyűjtő nem fog ezért ennyit kiadni sem egy nem igazi gyűjtő. Se itthon, se külföldön. Ez 100%.

2013. jan. 31. 15:02
 16/25 anonim ***** válasza:
Retard vagy te is akkor, én is a kérdésre válaszoltam csak én úgy, hogy szerintem ha kicsit lemegy az árból akkor van esélye. Azért mert nem értek veled egyet, azért még nem vagyok retardált.
2013. jan. 31. 19:38
 17/25 A kérdező kommentje:

Na, pár szóbn én is reagálnék:

tudom, hogy az ár nem olcsó, de nekem azért nagyon sokat jelent(tett), ezért nem akarom értéken alúl eladni. Inkább itt vannak a polcomon. Amúgy tény, hogy sok internetről van, de vannak köztük olyanok is, amiket nagyon nehéz fellelni, és az utóbbi évekből viszonylag sok a HD. Mindenesetre majd megpróbálkozok vele, de csak komoly gyűjtőnek - tudni akarom, hogy jó kezekbe adom át.

2013. febr. 1. 00:25
 18/25 A kérdező kommentje:

15-nek

Azt azért kikéremmagamnak, hogy pillanatok alatt le lehet szedni a netről. kb 5-6000 órányi videoanyagrólvan szó, amiből van sónéhány,ami nagyon nagy ritkaság (ha egyáltalán megszerezhető valahonnan)egy gyűjtő, aki hatalmas autóverseny fan, annak ez a gyűjtemény egy kincs :) Aki eddig látta nálam,leesett az álla :)

2013. febr. 1. 09:38
 19/25 anonim ***** válasza:
63%
sztem vatera 1000forintés viszik amennyiért viszik
2013. febr. 1. 19:35
 20/25 Linkoln ***** válasza:
100%

Ha a kérdező full gazdag lenne, én ugyan ilyen nagy fan, nyílván érdekelné. Eredetiben, de ha eredetiben nincs?

Én pl, nem szoktam sűrűn találkozni ekkora gyűlyteményekkel.

F1 biztos megszerezhető eredetiben szép áron, de az nem olcsó.

2013. febr. 4. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!