Szerintetek tudok találni a nagyon komoly gyűjteményemre vevét?
" ha igazi rajongó vagy, gyűjtő, akkor nem fogja onnan letölteni, ami ki tudja milyen minőségben van fent. "
Egy igazi rajongó csakis eredetiben venne dolgokat. Semmivel sem jobb vagy rosszabb a Youtube mint a Tv-ből felvett felvételek.
Nem gond az hogy a kérdező el akarja adni a gyűjteményét, de túl sokat kér érte. De próbálkozhat legfeljebb nem adja el, ha nem tetszik az ár amit adnának érte.
Igen ha megtalálható egyáltalán az adott dolog DVD-n. Mert én hiába venném meg az 1960-es műkorcsolya EB DVD-t ilyet egyszerűen nem árulnak.
De mondjátok már meg miért baj ha megpróbálja eladni? Én nem akarok veszekedni, nekem tökmindegy, hogy a kérdező eladja vagy nem. Szerintem ez egy érdekes dolog meglehet próbálni eladni, nem tudom hol a gond ezzel..
Te most komolyan ennyire retard vagy? Itt senki nem mondta hogy ne próbálja meg csak veled ellentétben a kérdésre válaszoltunk. Azt kérdezte hogy el tudja-e majd adni 300 kilóért a gyűjteményét. Egyértelmű hogy nem. megpróbálni meg lehet de senkinek se fog kelleni a válság közepén 300 000 forintért az amit két napa alatt le lehet húzni a netről. Sem egy igai gyűjtő nem fog ezért ennyit kiadni sem egy nem igazi gyűjtő. Se itthon, se külföldön. Ez 100%.
Na, pár szóbn én is reagálnék:
tudom, hogy az ár nem olcsó, de nekem azért nagyon sokat jelent(tett), ezért nem akarom értéken alúl eladni. Inkább itt vannak a polcomon. Amúgy tény, hogy sok internetről van, de vannak köztük olyanok is, amiket nagyon nehéz fellelni, és az utóbbi évekből viszonylag sok a HD. Mindenesetre majd megpróbálkozok vele, de csak komoly gyűjtőnek - tudni akarom, hogy jó kezekbe adom át.
15-nek
Azt azért kikéremmagamnak, hogy pillanatok alatt le lehet szedni a netről. kb 5-6000 órányi videoanyagrólvan szó, amiből van sónéhány,ami nagyon nagy ritkaság (ha egyáltalán megszerezhető valahonnan)egy gyűjtő, aki hatalmas autóverseny fan, annak ez a gyűjtemény egy kincs :) Aki eddig látta nálam,leesett az álla :)
Ha a kérdező full gazdag lenne, én ugyan ilyen nagy fan, nyílván érdekelné. Eredetiben, de ha eredetiben nincs?
Én pl, nem szoktam sűrűn találkozni ekkora gyűlyteményekkel.
F1 biztos megszerezhető eredetiben szép áron, de az nem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!