Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek tudok találni a...

Szerintetek tudok találni a nagyon komoly gyűjteményemre vevét?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy el szeretném adni a komoly DVD (Formula-autósport) gyűjteményemet. Jó egy évtizedig gyűjtöttem, de már fél éve nem teszem (változott az érdeklődési köröm), ezért arra gondoltam eladnám alakinek, aki szintén komoly autósport gyűjtő, és vigyázna az én kincseimre. Összesen 1300 DVD-ről van szó, 1976-ig összes F-1-es verseny, összes GP2, WSR, F-2 verseny,nagyon sok F-3, Formula Nippon, majdnem az összes IndyCar, ChampCar, és még rengeteg kevésbé ismert kategória, és néhány igazi ritkaság is (pl 1950-ből a brit és az USA(Indianapolis) F-1-es futamok). (van összesített excel-táblám) Én olyan 300.000 forintot kérnék az egészért (no meg ígéretet,hogy jó helyre kerü), ami elsőre soknak tűnhet, de én kb 1 milliót költöttem erre az egészre az elmúlt 10 évben. Szerintetek van érteme a vaterára kitenni? Találok erre vevőt? Mert nekem az eladási ár borsosnak tűnik, de valójában ez egy páratlan gyűjtemény,és sokkal többet ér darabonként beszerezva.

2013. jan. 29. 10:47
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Auto GP, GP Masters, British F3, Australian Formula Ford, stb futamokat hol kapsz meg eredetiben?
2013. febr. 4. 20:24
 22/25 anonim ***** válasza:
43%

Definiáld már nekem hogy nálatok mit jelent az eredeti. Arról volt szó, hogy tv-s felvételek. Azt meg bárki letöltheti.

2013. febr. 4. 20:26
 23/25 anonim ***** válasza:
43%
Eredet tv-ből felvett. beszarás XD
2013. febr. 4. 21:04
 24/25 anonim ***** válasza:
44%

1300 DVD! Lehet, hogy le lehet tölteni, de kinek van ideje, megkeresni, kiírni ilyen nagy mennyiséget? Már maga az 1300 DVD is kb. 74 000 Ft. Plusz a munka, idő.

Én nagyon drukkolok a kérdezőnek, remélem sikerül eladni én továbbra is nagyon nagy dolognak tartom ezt :)

2013. febr. 5. 12:44
 25/25 anonim válasza:
Röhej! Ne haragudj, de ha valakinek eladod, akkor az az ember nem komplett, és a helyedben bűntudatot éreznék, hogy rásóztam valakire értéktelen dvd-ket...
2013. márc. 29. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!