Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mi a véleményetek Grosjean...

Mi a véleményetek Grosjean mai büntetéséről?

Figyelt kérdés
Én szerintem az FIA csak v0ttelkének akart kedvezni. Massa is ezt nyilatkozta: "Ha azért kapta a büntetést, amit velem csinált, az szerintem nem helyes" - felelte Massa, miután ezt elmondták neki. "Nem ment le túlságosan a pályáról, csak egy kicsit, és ott nem is volt elég hely mindkettőnk számára."

2013. júl. 28. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

Na ja,ha meg mondjuk elkezd esni az eső akkor az is azért van h Vettelnek kedvezzenek -.-".

Annyira szánalmas amikor azért útálnak valakit mert sikeres...Egyébként nem volt jogos,bár lehet tényleg volt más felvétel is.

2013. júl. 28. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván azért volt. Grosjean-t mindenért megbüntetik már ha hibás ha nem. Persze a Ferrarit soha nem bünetik semmiért...
2013. júl. 28. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy b*sszák meg magukat. Eléggé feldühített. És az első körben? Minden 2. autó lement a pályáról.
2013. júl. 28. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem igazságtalan és felháborító. Bár nem lehetett látni rendesen, de nekem úgy tűnt, hogy nem hagyta el mind a 4 kerékkel a pályát. De ha el is hagyta, akkor is azért, mert nem volt több helye. Az előzés mindenképp zseniális volt. Főleg úgy nincs értelme a dolognak, hogy még Massa is azt nyilatkozta, hogy szerinte sem volt hibás. Az Alonso nyilatkozatát meg hagyjuk inkább. Ennyiből Vettelt is megbüntethették volna, mert mikor az utolsó körben nem tudta megelőzni Raikkönent, akkor utána ő is lement a pályáról.

Így veszi el az FIA a még fiatal, lelkes, tehetséges versenyzők kedvét. Azért kíváncsi lennék, mire lett volna képes, ha nem veszik ki a versenyből, mert ugye akkor már jobban állt mint Vettel, valószínűleg Raikkönen se állt volna az útjába az eltérő taktika miatt, mehetett volna Hamilton után az utolsó körökben...

2013. júl. 29. 01:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Szégyen az FIA.

Mikor a rajtnál Vettel annyira ráhúzott Grosjean-ra, hogy már Grosjean első szárnya szinte súrolta a Rat Bull-t, akkor persze semmi. Ha Grosjean csinál hasonlót, már megy a büntetés.

2013. júl. 29. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=A6GLT5VdWH8

nézzétek meg a kanyarba már megvolt az előzés ott volt massanak a szárnya és sokkal elöbbre volt gro, igaz kiment a fehér vonalon kivülre DE attól még meg volt az előzés. + még ha ugy nézzük nagyon gyönyörű előzés volt,ha nem teszi kicsit kijjebb akkor összeütköztek volna

2013. júl. 29. 18:49
 7/7 Wágner Bence Aladin válasza:
Kell egy új versenyigazgató. Cherlie egy kalap kaki. Buttonnek tavaly a kanadai nagydíjon kétszer cseréltek neki váltott és nem bünteték meg.
2013. szept. 1. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!