Mit szóltok ahhoz, hogy Grosjean nyerte a bajnokok tornáját?
Figyelt kérdés
Engem nem lepett meg. Ha nem keveredik balesetbe, nincs előtte senki se, akkor tud gyors is lenni...2012. dec. 16. 19:32
1/7 anonim válasza:
Én sem lepődök meg rajta. Nagy tehetség ez már év elején is látszott. Nem neki drukkolok, de nagyon idegesítő, amikor a kommenteket nézve azt látom, hogy lehülyézik, szerencsétlennek nevezik, szidják az anyját, csak azért, mert csinált néhány hülyeséget. A baleset mindig benne van a pakliban, ráadásul kezdő még. Tisztelet persze a kivételnek, de általában a divatdrukkerek csinálják azt, amit már feljebb leírtam, és ők nem veszik észre egy újonc tehetségét, mert mindig csak annak drukkolnak, aki már letett valamit az asztalra, tehát VBk. Ugyanez van Maldonadoval... El sem olvasom már inkább a kommenteket, amit róla írnak, pedig ő is pokoli tehetséges. Remélem jövőre már higgadtan fog versenyezni, és Bottasszal sok pontot szereznek majd. Üdv egy Williams fan.
2/7 anonim válasza:
Én is Williams fan vagyok! Hajrá Maldonado+ Bottas!
3/7 anonim válasza:
Annyira nem lepett meg, mindenki tudja róla, hogy nagyon gyors pilóta, csak sokat hibázik.
4/7 El Greco válasza:
Bocs,bár én is Williams-drukker vagyok,Grosjeant levserélném,és Kovalainent tenném a helyére,mint ahogy azt a Renault és Räikkönen megfogalmazta.Amúgy meg örülök,hogy nyert,jó lenne még látni,csak nem a Lotusban,hanem mondjuk a Force Indiában.
5/7 anonim válasza:
Mit keresett Grosjean bajnokok között?
6/7 A kérdező kommentje:
Mert meghívták oda. Biztos azt várták, hogy valahogyan kiüti a többieket is!
2012. dec. 20. 21:20
7/7 anonim válasza:
Sikerült neki... Amúgy nagy tehetség, csak még forróferjű, ugyanez van Maldival, csak ahogy őt látom már kezd lenyugodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!