Lecserélik Grosjeant?
A lotus meg a carterham nem ugyanaz a tulajdonosi kör.
Grosjean egy valag autót összetört idén, magáét, másokét is. Az eredményei átlagosak voltak. Pénzt nem hozott, annyi előnye volt, hogy francia, akárcsak a csapat(vezetés). Ne feedjük Boullier a menedzsere.
Kobajasi teljesítményben kb Grosjean, de ő fizetne is, ráadásul nem tört össze annyi kocsit. nem mindegy ám, hogy a mérnökök az összetört kocsit rakják össze, vagy fejlesztenek.
Kova meg nem fizet, de megbízható, ráadásul van múltja a csapattal, anno Fisichellát lenyomta elsőévesként.
Most hallottam,hogy D'Ambrosio is esélyes.Grosjeant nem támogatja a Total,mert sok autót tört össze,és a Renault sem akarja õt.
Amúgy Räikkönen azt nyilatkozta,hogy szívesen lenne Kovalainen csapattársa.
Ha lecserélnétek Grosjeant,a fentemlített 3 közül kit tennétek be?
Én adnék esélyt Grosjeannak! Jó pilóta, idén már kapott elég fejmosást, nem lehetett könnyű elviselnie, hogy a csapattársa nem kerül veszélyes helyzetekbe.
Szerintem ha maradna, és jó lesz az autó, akkor egy laza TOP 6-is lehetne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!