Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Grosjean vagy Maldonado?

Grosjean vagy Maldonado?

Figyelt kérdés

2012. szept. 2. 19:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mi is a kérdés pontosan? Ki a veszélyesebb? Ki a tehetségesebb? Ki a gyorsabb pilóta? Ki okozott súlyosabb baleseteket?

Szerintem Grosjean jobb lehet, kis tapasztalatra van szüksége, tanulnia kell a hibáiból, jobban oda kell figyelnie, jó versenyző is vállhat belőle.

Maldonado nem feltétlenül lesz jobb ilyen téren, van egy stílusa, amit nem feltétlenül lesz könnyű megváltoztatnia. Egyébként gyors versenyző, csak kissé forró fejű. Higgadtság és türelem, ezek hiányoznak belőle.

2012. szept. 2. 19:17
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Én azt mondom hogy mindkettőnek ideje lenne eltakarodni. Maldonado legalább tud nyerni Grosjean még hulladékabb. Ő mindig is egy raklap szar volt, ráadásul nem is százas. Maldonadoban még benne van a lehetőség hogy egyszer legyen belőle valaki mert ő talán a leggyorsabb versenyző a mezőnyben és agresszív manőverei miatt keveredik bele a balhékba, Grosjean meg egy tehetségtelen beképzelt péló aki azt hiszi hogy akárkit leszoríthat a pályáról mert ő a nagy valaki. Közben azzal az autóval egy herélt csimpánz is behúzta volna már a vb-t neki meg futamot se sikerült nyerni.
2012. szept. 2. 19:21
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Maldonado szerintem ezen a szinten megmarad. Grosjean-nak csőlátása van de a sebessége az meg van, simán vb lesz. Ez az eltiltás most helyre fogja rakni.
2012. szept. 2. 21:11
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy kicsit sajnálom Grosjeant, hogy eltiltották, mert tehetséges, csak még nincs kellő tapasztalata.

Maldonado szerintem nincs egy szinten Grosjeannal.

2012. szept. 3. 13:08
 5/12 anonim ***** válasza:

Grosjean szerintem jobb - még ha olykor nem is túl körültekintő. Az eltiltása véleményem szerint túlzottan is szigorú döntés, hasonlóan elhibázott, leszorítós manővereket korábban is láthattunk már bőven.

Maldonadonál is megvan a tempó, de azt hiszem túl korán nyert futamot, így nem lesz benne alázat, önkritika. Elhiszi magáról, hogy győztesnek született, csak megy előre, mint egy tulok és közben elfelejt gondolkodni.

2012. szept. 3. 14:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Maldonado mert grozsan párszor tönkretette már Schumacher versenyét.
2012. szept. 3. 15:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Persze,hogy Grosjean!!
2012. szept. 3. 18:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Egyik sem!

Ezekkel a srácokkal kezdeni kell valamit, nem lehet ilyen felelőtlenül menni. Hamilton volt az első ilyen lökött, de már szerencsére észhez tért. Amúgy ez azért van, mert ilyen hiperbiztonságos az f1 és szinte bármilyen kemény balesetet épkézláb meg lehet úszni. Ha most mondjuk Grosjean-nak leégett volna a fél arca mint anno Laudának, akkor az elkövetkezendő versenyeken biztosan meggondolná mennyi helyet hagyjon. Maldonado-nak pedig az egyetlen szerencséje a pénz, amit hoz. Szerintem a győzelme ellenére is max addig tart a karrierje, amíg a venezuelai kormány finanszírozza. Amúgy az eltiltás kellett, a pénzbüntetésnek semmi haszna, sztem ennek jó hatása lesz Romain-re, hisz így látja, hogy a saját karrierjét viszi a vásárra.

Amúgy nem tudom ki ez a répa itt a gyakorin, aki folyamatosan hangoztatja, hogy a Lotus a legjobb autó a mezőnyben, csak a pilótái gyengék. Nem nagy hozzáértésre vall. Kezd unalmas lenni...

2012. szept. 3. 21:17
 9/12 anonim ***** válasza:

az a kérdés, hogy melyiket rúgnám jobban pitsán?:D

Jelenleg Grosjean-t, mert most ezt nagyon elrontotta, Hami drukker vagyok és hát ez nem esett jól igazán... Amúgy bírom a fejét, nem utálom és szimpatikus is, összességében egy szerény fiúnak tűnik.

Maldonado viszont egy arrogáns hólyag, süt az arcáról, hogy azt hiszi neki mindent szabad, mert mögötte áll Hugo Chávez és a dúsgazdag apuci. Ha lehet hinni az újságoknak, akkor én ezért utálom Maldit... nem az a versenyzőtípus, akit milliók imádnak.

2012. szept. 4. 19:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Páros lábbal mindkettőt!!!
2012. szept. 4. 21:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!