Ayrton Senna vagy Michael Schumacher a jobb pilóta?
Figyelt kérdés
véleményem szerint Ayrton Senna mindenidők legjobb pilótája és sokan mások számára is. Nektek mi a véleményetek erről?2013. júl. 14. 16:44
31/45 anonim válasza:
Kérdező... Te nem, hogy Sennaról nem tudsz semmit, de még a MAI F1-RŐL SEM ! Nemtudom hányszor leírtad, hogy tavaly a Brawn volt a legerősebb autó, és TAVALY BUTTON VB LETT. Hát kicsit el vagy tévedve, mert az már 2009-ben volt. Tehát 4 éve. És hogy 14 évesen mit tudsz te egy olyas valakiről, aki sajnos már 19 évvel ezelőtt meghalt, és te még tervben sem voltál. De ha vissza nézted az utóbbi 25-30 év F1 futamokat, akkor ne figyeld a hozzászólásom.
32/45 A kérdező kommentje:
azt a brawn-os hozzászolást nem tegnap irtam azt kimásoltam egy másik kérdésből h máskinek mi a véleménye de mindegy is hagyjuk. egy schumi fan persze hogy nem fogja elismerni hogy a másik a jobb. senna sokkal nagyobb dolgokat tett le az asztalra. na midegy, jó h nem ugyanaz a mindenkinek a véleménye:)))
köszönöm a válaszokat:))))
2013. júl. 15. 18:32
33/45 anonim válasza:
Én pl. egyáltalán nem vagyok Schumi fan, sőt nagyon nem bírom őt, sokat csalt, méghozzá fölöslegesen. De azért amit írsz, vagy másolsz jobb, ha átolvasod.
34/45 A kérdező kommentje:
csak azt mondom h ne csak az ő szemszögéből nézd. h mit ért el.
2013. júl. 15. 22:25
35/45 anonim válasza:
Végigolvastam a kérdést. Te nagyon nem vagy képben semmivel. De a korodból itélve nemhogy Sennát hanem Schumacher-t sem nagyon láthattad versenyezni.(Legalábbis nem fénykorában). Én az Age of Schumacher elején kapcsolódtam be a száguldó cirkuszba és mindig ellene szurkoltam, ezért nem fogom fényezni Schumit. Senna-t én is csak könyvekből, filmekből ismerem. Itt nem azzal van az alapvető gond, hogy bejön egy régi versenyző stilusa (nekem is van ilyen, Sir Jackie Stewart), hanem azzal, hogy istenited őt,úgy hogy egy másik versenyzőt(akit szintén nem ismersz pedig lehordod a sárga földig és közben bődületes hülyeségeket közölsz tényként, ezekre most nem térnék ki egyenként. Ha jobban tetszik a régi F1 nézd azt, nekem is jobban bejön, de van egy olyan érzésem, hogy te most is csak felületesen követed. Azzal pedig nem értek egyet, hogy Senna idejében erősebb lett volna a mezőny. Schuminak nagyon komoly ellenfelei voltak, mint: Hill, Villeneuve, Hakkinen, Montoya, Raikkönen vagy éppen Alonso. A másik dolog ami felháboritott a Jenson Button ócsárlás. Nem tudom te mit nézel, de Button a legjobbak között van. A jelenlegi nagymenőkkel ellentétben ő bizony végigjárta a szamárlétrát és kiscsapatoknál bizonyitott egy évtizedig mire meglett neki a vb cim.
36/45 anonim válasza:
Schumacher.
Viszont Sennát is HATALMAS versenyzőnek tartottam.
37/45 anonim válasza:
Érdekes hogy Schumit ennyien az égbe emelik... 5 VB-t a legjobb autóval nyert. És '94-ben pedig az egész Bennetton csalt, mivel meghagyták a rásegítéseket, ami akkoriban tilos volt, így nagy előnyt szereztek. Ezzel szemben Sennát 2 VB-jétől fosztottak meg. Na ki a jobb?...
38/45 anonim válasza:
Meg most hogy visszatért Rosberg úgy elverte mint a szart...
39/45 anonim válasza:
Nem vagyok eltévedbe, gyanis 20 éve nézem rendszeresen a futamokat... Azt is tudom hogy Schumi már visszavonult...
40/45 anonim válasza:
Személy szerint az a véleményem, hogy a két pilóta két eltérő korosztály, eltérő technikai háttérrel, eltérő szabályrendszerben versenyzett, így elég értelmetlen hasonlóságot, vagy épp különbséget kutatni köztük. Egy ilyen kérdés csupán felesleges viták elindítására jó, mint ahogy az is, hogy most Alonso, vagy Vettel a jobb pilóta? A rajongók két perc alatt egymásnak tudnak ugrani, pedig egyiküknek sincs igaza. Vettel és Alonso is tehetséges pilóta, ahogy Senna és Schumi is az (volt). A forma 1 pedig egy technikai sport, ahol az eredményességhez kell 50%-ban egy jó versenyző, 50%-ban pedig arányosan elosztva megbízható és jó ergonómiájú autó, és csapatmunka. Az egyetlen, ami mérhető, az az eredményesség. Ez viszont -ahogy már írtam- több összetevős dolog. A többi már csak szimpátia kérdése, ami azonban tehetség szempontjából nem releváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!