(F1) Szerinted folytatja Schumacher a versenyzést? Ha igen, akkor hol? Sauber vagy Ferrari?
Mivel most Hamilton a Mercedeshez ment, Perez a McLarenhez, így Schumachernek nincs 2013-ra versenyzői ülése.
Maradt szabad hely a Saubernél, és ha Massa távozni kényszerül, a Ferrarinál is.
Peter Sauber nemrégiben azt nyilatkozta, hogy azonnal leszerződtetné Schumachert.
Mit gondoltok: Schumacher most már végleg szögre akasztja a sisakot vagy folytatja a versenyzést?
Én simán leszerződtetném a Ferrari helyében Massa helyére. Több pontot rabolna a többiektől, de Alonso-nál már mégsem lenne képes jobb teljesítményt nyújtani, a Ferrarinak pedig egy ilyen pilóta az álma most...
Schumacher-nek meg azért lenne jó, mert így simán meg lenne az esélye, hogy egy-két győzelemmel zárja a pályafutását, mert sztem a vb címet már ő sem gondolja komolyan.
Sztem Carlos papa elégedett azzal hogy sikerült egy mexikóit befizetnie a mekihez. Ez valószínűleg nem két fillérjébe került és nem hiszem hogy emellett valami félkegyelműt még befizetne a Sauberhez is.
Schumacher biztos, hogy nem megy a Williamsbe. Senna helyére pedig Bottas esélyes..
Egyébként felmerült a Lotus is, mint lehetőség. Sabine el is ismerte, hogy a Ferrarinál, a Saubernél és a Lotusnál is járt.. úgyhogy egyik csapat sem kizárt.
Én a Ferrarinak örülnék a legjobban, még akkor is, ha olyan erős csapattársa lenne, mint Alonso.
Egyébként pedig a Sauber sem kizárt, attól, hogy szeretnének egy mexikói versenyzőt, még jöhet Esteban mellé Schumacher. Kobayashi helye nem olyan biztos a Saubernél..
Mindenesetre örülnék már, ha nem húznák az agyamat és mielőbbi bejelentést tennének Schumi jövőjével kapcsolatban..
Sajnos visszavonul!
Én nagyon sajnálom,komolyan!
A nagy csattanó az lenne,lett volna ha visszatérne/visszatért volna a ferrárihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!