Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mit szóltok az elektromos...

Mit szóltok az elektromos Forma-1-hez?

Figyelt kérdés

Most olvastam, hogy indul az elektromos forma1 2014-től. Sztem nagyon király lesz, remélem a tv is adja majd.

[link]

Vélemények?

2012. aug. 29. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez nem Forma 1 lesz. Nem is lehet, mert az csak egy van. Mindenesetre örülnék neki, ha nagy hírverést kapna és ezt kezdenék népszerűsíteni. A Forma 1 lényege mindig is a fejlesztés volt, amit később hétköznapi személyautókba is elhoztak. Egy ilyen Formula E sorozat hatalmas lökést adhatna az elektromos utcai autók fejlesztésének és terjedésének.
2012. aug. 29. 14:03
 2/7 intrepid ***** válasza:
Mindenesetre sokat fog segíteni, az utcai elektromos autók elterjedésében, és ez jó.
2012. aug. 29. 14:06
 3/7 MrPifta ***** válasza:
Örülök neki. Remélem, a közütakról is előbb-utóbb eltűnnek a belsőégésű motorok. Ezek is ugyanolyan gyors autók lesznek, itt is a világ legjobb pilótái versenyeznek majd fej-fej mellett. Ahhoz, hogy sok száz kilómétert kibírjon az aksi, ahhoz fejleszteni kell. Erre pedig egy versenysorozat a legalkalmasabb. Továbbá, a gyerekek ezt fogják látni, és mondják majd: "Apa, én is olyan villanyautót akarok!"
2012. aug. 29. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Remélem sikeres lesz és segíteni fog hogy jobban terjedjenek az utcai villanyautók. Ha ez megtörténne nem kéne az F1-hez nyúlni ilyen szarokkal, még csak az kéne hogy villamos hanggal menjenek F1-ben:DDDD
2012. aug. 30. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyrészt támogatom az ilyen jellegű fejlesztéseket, főleg a közúti közlekedésben, másrészt viszont az autóversenyhez (bármilyen kategória is legyen) legalább annyira hozzátartozik a dübörgő, vinnyogó, akármilyen, csak jó hangos motorhang (amit egy E-autó nem hiszem, hogy képes lenne produkálni), mint mondjuk a focihoz a közönség éneke, buzdítása. Ez nekem speciel nagyon hiányozna.
2012. aug. 30. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Nemrossz ötlet, viszont az nagyon idegesítő, hogy a legtöbb ember azért sír, hogy széttcseszik a forma1-et ezzel, miközben az marad a régi, ez pedig egy új sorozat lesz.
2012. aug. 30. 20:58
 7/7 anonim válasza:
Nekem is tetszik az ötlet de remélem hogy emiatt nem szorul háttérbe a forma-1
2012. szept. 25. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!