Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit lehet tudni a speedbody...

Mit lehet tudni a speedbody (elektromos vmi) edzésekről?

Figyelt kérdés
Mennyit ér, van -e veszélye? Próbálta már vki?
2012. aug. 23. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha egészséges vagy, akkor baromság.
2012. aug. 23. 15:46
 2/5 A kérdező kommentje:

De nem ártana egy kis sportosabb alkat.

Szoktam edzegetni de az nemsokat ér, mert kevés az időm és nem vagyok megelégedve az eredménnyel :(

2012. aug. 23. 15:54
 3/5 anonim válasza:

Kedves kérdező?

Kipróbáltad már azóta? Én jövő hétre bejelentkeztem az első alkalomra és csak remélem, hogy nem bánom meg...

2012. okt. 3. 11:16
 4/5 anonim válasza:
majd ird le h milyen volt, koszi
2012. okt. 3. 16:18
 5/5 anonim válasza:

Sziasztok, 3-as vagyok.

Túl vagyok az első speedbody edzésen! Úgy mentem el, hogy valamelyik kuponoldalon 8000-ért vettem 5 alkalmat, ennyit még hajlandó voltam kifizetni érte.

Jólesett nagyon, én úgy éreztem, azért próbálnám ki, 4 hónapja szültem, semmit nem mozgok már régóta és kell az erőnlét ahhoz is, hogy el tudjak menni legalább egy normálisabb aerobic órára. Azt hiszem, erre a célja ez jó, hogy a normál testmozgásra felkészítsen, "felhozzon". Az edző lány nagyon aranyos volt, addig tekergette az áramot, amíg jólesett és szóltam, van izomlázam utána, de nem annyira vészes, hogy ne tudjak mozogni (de persze ez attól függ, mennyire erősen csinálja az ember).

Szóval jólesett, de idegenkedek tőle, hogy ezt hosszútávon csináljam, mégiscsak furcsa, hogy valami gép rángatja az izmaimat 15-20 percig elég intenzíven.

Valamennyire felhozom magam erőnlétben és izmokban 5 alkalommal, aztán visszatérek a hagyományos igazi izzadós, remegő lábú órákhoz...

2012. okt. 12. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!