(F1) Mennyi esélyt láttok arra, hogy M. Schumacher visszatér a Ferrarihoz?
A minap egy interjúban vallotta be, hogy még nem áll készen a visszavonulásra és hogy még győzni szeretne.
Ezek után már csak az a kérdés, hogy Schumi a Mercedes vagy a Ferrari istállónál folytatja tovább.
A Ferkánál simán létrejöhetne egy Massa-Schumi csere. Tisztában vagyok vele, hogy két olyan erős, első számú pilóta, mint Alonso és Schumacher, nem feltétlen jó egymás mellett. Viszont szerintem ezekből nem lennének akkora gondok. Fernando és Michael is jól kijönnek egymással, mindkét pilóta jó autóépítő és a segítségükkel egy világverő Ferrari születhetne. Én látok rá esélyt, hogy Schumi visszatér a Ferkához, hiszen bevallotta, hogy még győzelemre éhes. És lássuk be, hogy a Mercedes nem egy győztes autó - már harmadik éve küzdenek a gumikkal és még most sem sikerült orvosolni a problémát. És gondolom, hogy Schumacher még a győzelemért akar harcolni, mintsem folyton feleslegesen taposni. Ezért gondolom, hogy van egy kis esély a Ferrarihoz való visszatérésére. Viszont amiért nem gondolom, hogy visszatér, az az, hogy nem hagyná ott Ross Brawn-t.. Brawn pedig nem hiszem, hogy visszatérne vele a Ferrarihoz.
Most, hogy szinte biztosak lehetünk abban, hogy Schumi nem szeretne még visszavonulni, Ti mit gondoltok erről? Mekkora esélyt láttok arra, hogy Michael Schumacher 2013-tól a Ferrarinál folytatja tovább?
nemtom mekkora rá az esély, de jó lenne
mióta massát megdobta barichello egy rugóval azóta nagyon nincs a toppon szegény felipe
Örülnék neki, de nem látok rá esélyt . Főleg mióta Vettel azt nyilatkozta h 2014-től a Ferrárihoz menne. És vettelt azért szívesebbén látnák mint Schumachert. :( Így max egy évre mehetne át.
Egyébkén meg szerintem jól érzi magát ott ahol van sosem volt az a nagy csapatváltogatós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!