Az Alonso szurkolók miért utálják ennyire Vettelt?
Először is, nem vagyok Vettel rajongó, de ezektől a Ferka drukkerektől hányok.
#1- hogy is előzhetne már Vettel egy olyan autóval, aminek az egész mezőnyben a legalacsonyabb a végsebessége? Alonso is csak azért tud, mert a Ferrarinak az egyik legjobb a végsebessége, ez nélkül köze sem lenne a VB-hez.
Vettel meg hogy tehetségtelen? Hát nem tudom, aki élete első futamán egy BMW-vel pontot szerzett, majd egy lósz*r Torro Rossosoval megszerzi a pole pozíciót és simán behúzza a futamot, az tehetségtelen (igaz, többen is a nagyon közül eléggé hátulról indultak, és nagy eső is volt). Alonsotól mindenki el van ájulva, csak azt nem tudom hogy mért. Egy olyan Ferrarival bárkinek úgy kellene előznie mint Alonsonak a 6.-7. helyről. Kíváncsi lennék, Alonso hogy előzne 1 Red Bullal. Igaz, hogy nem Vettel a legjobb pilóta, de a TOP 3-ban biztos benne van, hiába fáj a sok CsAlonzósnak ez az egész.
Muszáj vagyok a következőt idéznem hogy kiemeljem mennyire nem értesz hozzá:
"#1- hogy is előzhetne már Vettel egy olyan autóval, aminek az egész mezőnyben a legalacsonyabb a végsebessége? Alonso is csak azért tud, mert a Ferrarinak az egyik legjobb a végsebessége, ez nélkül köze sem lenne a VB-hez."
Ebbe eléggé sok hiba van, kezdjük tán ott, hogy az előzés nem a végsebességen múlik körülbelül van 3 pálya ahol tényleg számít mi a vége a kocsinak (Monza, Spa, Amerika) a többin a gyorsulás számít valamint a kanyar sebesség amiből a Redbullnak van bőven.
Folytassuk tán ott hogy Alonso eddig csak Renault-val volt bajnok, habár nem vagyok fanatikus.
És akkor ott van amit mondtál az csak azt támasztja alá amit én is mondtam Vettel csak üres pályán tud gyors lenni . És akkor még most megragadnám az alkalmat, hogy a "de hát ott volt amikor a boxból rajtolt és 3. lett" hőbörgésre mondjam rögtön az ellenvetéseket, egyrészt boxból rajtolva egy jó indulással 10 hely behozása megvan megvan de 6 biztos (Caterham, HRT, Marussia)és akkor még rá jön az, hogy ha boxból indul azt állítanak a kocsin amit csak akarnak így tehát 100%-ig futamra volt állítva.
"mert Vettelnek nincsenek képességei "
Igen, és gondolom tök véletlen nyert 4 vb-t. Ez csak az autónak volt köszönhető....
Mert nem bírják elviselni, ha valaki jobb Alonsonál. Persze azért van 4 vb címe, mert tehetségtelen, és 2012-ben is megmutatta a szezonzáró futamon mennyire tehetségtelen, amikor az utolsó helyről feljött a 6. helyre és világbajnok lett. Hát én is úgy gondolom, hogy baromira tehetségtelen-.-
Hányok ezektől a sportszerűtlen szurkolóktól komolyan!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!