Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Az Alonso szurkolók miért...

Az Alonso szurkolók miért utálják ennyire Vettelt?

Figyelt kérdés
Az Alonso szurkolók szerint Vettel nem érdemelte meg egyik vb címét sem és egy tehetségtelen versenyző.És azzal RedBullal még egy Kartikeyan is vb lenne.Meg ha Raikkönent odaviszik akkor elverné a németet simán.Ez miért van?Miért nem képesek elismerni Vettel képességeit?

2013. jún. 14. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
mert Vettelnek nincsenek képességei nem vagyok alonso rajongó de Newey kocsijával egy intelligensebb majom is bemegy első helyre. És aki nem elvakult Vettel rajongó, vagy szurkoljunk aki nyer típusú ember az látja h vettel nem egy olyan őstehetség akinek saját ererejébőlk lenne egy vb címei is. Rajta kívül Hamilton az egyetlen olyan világbajnok aki nem mutatott kiscsapatnál érdemleges eredményt... és nézd meg ha küzdeni kell vettel nincs sehol vettelnek kb egy olyan futamgyőzelme sincs h negyedik helyől indult és győzött csak poleból vagy 2. helyről
2013. jún. 14. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Először is, nem vagyok Vettel rajongó, de ezektől a Ferka drukkerektől hányok.

#1- hogy is előzhetne már Vettel egy olyan autóval, aminek az egész mezőnyben a legalacsonyabb a végsebessége? Alonso is csak azért tud, mert a Ferrarinak az egyik legjobb a végsebessége, ez nélkül köze sem lenne a VB-hez.

Vettel meg hogy tehetségtelen? Hát nem tudom, aki élete első futamán egy BMW-vel pontot szerzett, majd egy lósz*r Torro Rossosoval megszerzi a pole pozíciót és simán behúzza a futamot, az tehetségtelen (igaz, többen is a nagyon közül eléggé hátulról indultak, és nagy eső is volt). Alonsotól mindenki el van ájulva, csak azt nem tudom hogy mért. Egy olyan Ferrarival bárkinek úgy kellene előznie mint Alonsonak a 6.-7. helyről. Kíváncsi lennék, Alonso hogy előzne 1 Red Bullal. Igaz, hogy nem Vettel a legjobb pilóta, de a TOP 3-ban biztos benne van, hiába fáj a sok CsAlonzósnak ez az egész.

2013. jún. 15. 11:07
 3/8 zakos válasza:
85%
2005 óta Alonsonak szurkolok, és mégsem vagyok a híve annak, hogy minden versenyzőt szidjak minden megmozdulásáért. Semmi bajom nincsen Vettellel, mellesleg nem tudom, hogy miért általánosítasz. Sok szurkoló divatból fikázza a másik versenyzőt, mert elfogult. Ennyi.
2013. jún. 15. 11:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Muszáj vagyok a következőt idéznem hogy kiemeljem mennyire nem értesz hozzá:

"#1- hogy is előzhetne már Vettel egy olyan autóval, aminek az egész mezőnyben a legalacsonyabb a végsebessége? Alonso is csak azért tud, mert a Ferrarinak az egyik legjobb a végsebessége, ez nélkül köze sem lenne a VB-hez."

Ebbe eléggé sok hiba van, kezdjük tán ott, hogy az előzés nem a végsebességen múlik körülbelül van 3 pálya ahol tényleg számít mi a vége a kocsinak (Monza, Spa, Amerika) a többin a gyorsulás számít valamint a kanyar sebesség amiből a Redbullnak van bőven.

Folytassuk tán ott hogy Alonso eddig csak Renault-val volt bajnok, habár nem vagyok fanatikus.

És akkor ott van amit mondtál az csak azt támasztja alá amit én is mondtam Vettel csak üres pályán tud gyors lenni . És akkor még most megragadnám az alkalmat, hogy a "de hát ott volt amikor a boxból rajtolt és 3. lett" hőbörgésre mondjam rögtön az ellenvetéseket, egyrészt boxból rajtolva egy jó indulással 10 hely behozása megvan megvan de 6 biztos (Caterham, HRT, Marussia)és akkor még rá jön az, hogy ha boxból indul azt állítanak a kocsin amit csak akarnak így tehát 100%-ig futamra volt állítva.

2013. jún. 15. 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Na igen, és akkor ott meg is mutatta, hogy tud is előzni, ha az autó úgy van beállítva. Elismerem, Alonso jó versenyző (a mezőny egyik legjobba), de messze nem annyira jó, mint ahogy azt sokan gondolják, szinte sokan úgy tekintenek rá, mint egy Isten. Pedig az a Ferrari nem olyan rossz, egyértelműen a mezőny 2. legjobb autója.
2013. jún. 16. 01:01
 6/8 anonim ***** válasza:

"mert Vettelnek nincsenek képességei "

Igen, és gondolom tök véletlen nyert 4 vb-t. Ez csak az autónak volt köszönhető....

2013. dec. 1. 14:38
 7/8 anonim válasza:

Mert nem bírják elviselni, ha valaki jobb Alonsonál. Persze azért van 4 vb címe, mert tehetségtelen, és 2012-ben is megmutatta a szezonzáró futamon mennyire tehetségtelen, amikor az utolsó helyről feljött a 6. helyre és világbajnok lett. Hát én is úgy gondolom, hogy baromira tehetségtelen-.-

Hányok ezektől a sportszerűtlen szurkolóktól komolyan!!!

2014. ápr. 27. 14:15
 8/8 anonim válasza:
Ja és nekem ne mondja senki, hogy minden az autón múlik, mert ha nem ért hozzá a pilóta, akkor az autó sem lenne sehol. És Vettel nagyon jól kezeli az autót, és betudja állítani megfelelően!
2014. ápr. 27. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!