Mit vártok az idei F1-től?
Szerintem Pérez nem érett meg a McLaren volánjához. Van a srácban valami, de úgy gondolom, lett volna olyan pilóta a mezőnyben, aki nála jobban megérdemelte volna azt a vezetői ülést. Hogy egy példát is mondjak: Hülkenberg. Szívesebben láttam volna őt a McLaren-nél. Ez a Pérez fickó... hát meglátjuk. Kicsit figyelmetlen, tapasztalatlan még. Nekem valahogy nem is túl szimpatikus a tag, de ez mellékes.
Hogy Ham mit hoz ki a Merciből, arra én is kíváncsi vagyok. Tény, hogy a McLaren-nél kellett volna maradnia, hát elég hülye volt. Én azért bízom benne, hogy sikerül kicsit kipofozni azt a Mercedest, és tud majd meglepetéseket okozni az új autóval. Hamilton ő Hamilton, ami kifér a csövön, az ki is fog jönni. :)
Ha a technikai hibák megfogyatkoznak a tavalyi évhez képest, már az is nagy plusz lenne.
Massa is felmutathatna végre valamit, ha már ennyire dédelgetik. Rég s*ggbe kellett volna rúgni. Utolsó esély a bizonyításra, remélem élni fog a lehetőséggel. A 2012-es idény végére megcsillant valami, már csak ki kéne csiszolni azt a fénylő valamit.
Alonso jól megy, kihozta a Ferrariból a maximumot, az tény. Idén is látok esélyt arra, hogy a legesélyesebbek között legyen. Viszont hozzáteszem: rinyálással nem lehet címet nyerni, és ezzel már eléggé az agyamra ment tavaly.
Vettelt meg elp*csázhatná már valaki, kezd egyre inkább "nagyobbodni az arca".
Kiminek is szurkolok, bár nem túl csúcs az a Renault. Egy jobb autóval erősen esélyes lenne a VB címre, sőt, tavaly is megkaparinthatta volna. Ennek ellenére szép visszatérés volt, még mindig a régi.
A tavalyi évet én nem nevezném unalmasnak. Mondjuk kicsit bepöccentem, hogy megint Justin Bieber 2 kezére játszott minden, de ez van.
Nagyon korrekt a válaszod, köszönöm. Még ilyeneket várok.
...
Alig várom az első futamot, hogy kiderülhessenek a nagyjábólagos erőviszonyok. :)
én nagyon tartok attól h a RB megint 2 lépéssel a többiek előtt lesz... és ne legyen igazam, de sztem megint Vettel lesz a világbajnok és ez sztem már 2-3 futammal a vége előtt el fog dőlni...
és h miből gondolom ezt? a McLaren nagyon szétesni látszik Hamilton és pár fejes távozása miatt, Pereztől és Buttontól pedig nem várok csodát
a Ferrari Alonsot nagyon nyomni fogja, de nincs olyan jó kocsi h a RB-t meg tudja szorongatni... ugyanúgy ahogy a Lotus és a Mercedes sincs...
amúgy én azt mondom h jól tette Hamilton h otthagyta a McLarent... ha vki egy kicsit utánaolvas és megismeri a háttérben zajló dolgokat, akk világossá válik h ott se volt fenékig tejfel az élet, és véleményem szerint a McLaren nem adott volna már több vb címet neki...
szóval én arra számítok h Vettel fog vezetni végig... a többiek között viszont kiegyenlített lesz a verseny, nem tom megmondani h ki/kik fognak következni utána...
Ne legyen igazad a RedBull-al kapcsolatban. :)
Ha már bika, akkor Webber kezére is játszhatna valami. Elnyomják, pedig nem érdemli meg.
Button szerintem nem megy rosszul, sőt. Tavaly is az autójával volt egy rakás gond, ezért nem tudott versenyben maradni a címért.
Na igen, így Button előnybe kerül. A "szétesik" szó alatt viszont nem tudom, pontosan mit értesz. Eddig a tesztek alapján jól megy a Merci, bár ez még nagyon nem jelent semmit. Két hét, és valami kiderül. :)
Nos, igen. Bár mondjuk a megbízhatósági problémák a McLaren-re is érvényesek voltak tavaly.
A Mercinek meg csak azért is illene végre felmutani valamit, mert rengeteg pénzt beleölnek az egészbe, és nem nagyon van látszatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!